2777
2789
عنوان

قد دخترم

230 بازدید | 52 پست

سلام خانما.توروخدا هرکی میدونه راهنمایی کنه.دخترم ۱۲سال و ۲ ماهه هست باقد ۱۵۰.سن استخوانی ۱۰.صفحات رشدش بازه خداروشکر.۱/۵سال هست ک علایم بلوغ داره و متخصص اطفال طبق سونو لگن وشکم گف ۴ ۵ماه دیگ پریود میشه.جهش قدی نداشته تابه این لحظه.متخصص اطفال گف نهایت ۵ ۶سانت دیگ رشد میکنه.ارجاع داد ب فوق تخصص غدد.شما تجربه ای دراین زمان درمورد دخترتون یااطرافیانتون دارید؟قراره پدرم برام ازشیراز نوبت بگیره فوق تخصص غدد کودکان.دلم میخواد گریه کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما باید اوایل دیدن علایم بلوغ میبردی برای تزریق ضد بلوغ

و تزریق هورمون رشد

چون مشخصه که کمبود هورمون رشد داره

الان با توجه به نزدیک بودن پریود دیگه ضد بلوغ تزریق نمیکنن

فکرکنم دیگه فقط هورمون رشد میزنن

حتی بعد پریودش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

قد یه چیز ژنتیکی هست نگران نباش ،خواهر من پریود شد بعدش شونزده سانت قد کشید .حالا قدشم که خوبه دخترت .واسه من دخترم نه سالشه علائم بلوغ داره مثلا سینه اش در حال رشد بعد قدس ۱۳۰😐حالا نهایت می بری دکتر آمپول میزنه رشد می کنه

عزیزم بلوغش زود نبوده.ولی نمیدونم چراجهش نداشته قدش.ازبچگی هم رو نموداربوده.

مشخصه بلوغش زود نیست

اما کمبود هورمون رشد داشته

که تو ۱۲ سالگی استخونش ده ساله هست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟