2777
2789
عنوان

یه خبر خوب

222 بازدید | 3 پست

تدریس کتاب هایfirt friends نسخه امریکن و کتاب هایfamily and friend starter و 1و2 به صورت آنلاین، هر ترم بسته به کتاب ۵۰۰الی ۶۰۰ هزار تومان میتونه باشه،روش کار به این صورت که جلسه های اول و دوم به صورت ازمایشی هست اگر خوشتان اومد ادامه میدیم ، اگر میخواید تو این تاپیک پیام بدید و بعد درخواست بدید🤝🏻🌺

عزیزم من خودم زبان آموزم ولی سطحم جوریه که میتونم این کتاب ها رو تدریس کنم برای این که به صورت روزمره راحت صحبت کنی باید family and friends رو تموم کنی ولی تا فمیلی ۴ یا پنج هم روزمره راحته ولی برای اینکه کانل مسلط بشی باید کتاب های دیگه ای رو هم بخونی،شما چند سالتونه و زبانتان در چه سطحی هست؟ قبلا کلاس رفتین یا نه لطفا کامل بگید ،راستی من اولین بارمه تدریس میکنم و شما اگه انشالله بخوابد شرکت کنید دومین زبان آموز من میشید، برای همین دو جلسه ازمایشی گزاشتم که در صورت رضایت شما ادامه بدیم ، به نظر من اگر بزرگسال هستید کتاب های مکالمه زبان رو کار کنید چون این کتاب ها بیشتر برای کودک و نوجوان توصیه میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من خودم زبان آموزم ولی سطحم جوریه که میتونم این کتاب ها رو تدریس کنم برای این که به صورت روزمر ...

ولی اگر این کتاب ها رو هم رضایت داشتید از خودنش که با همین فمیلی پیش برید من خودم براتون داستان و لغات انکلیسی هم میفرستم شاید فمیلی برای شما کودکانه باشه ولی من میتونم کنارش داستان هایی بفرستم تا سطحتون رو بالا تر ببره بازم بستگی به شما داره و بستگی به سطحتون هم داره ، حتی اگه بخوابد میتونیم فمیلی ۴ رو هم بخونیم اگه راضی بودید من توضیحات بیشتر رو میدم