2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برادرزاده ی من چهارسالش بودچهل روزپیش بخاطریه سرماخوردگی ساده توخواب حالت خفگی بهش دست دادتابرسونن بیمارستان اکسیژن به مغزش نرسیدمرگ مغزی شدمعلوم نشدعلتش بخاطرداروی تقلبی بودیاداروی اشتباهی

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

بچه ها کلا جدا ازین شایعه ها دیفن هیدرامین به بچه هاتون ندید یک قسمت مغز که مربوط به یادگیری بچه ها ست دچار مشکل میشه و توی بزرگسالی دچار اختلالات یادگیری میشن

شدنی ها را انجام میدهم  تمام نشدنی ها را به او میسپارم
برادرزاده ی من چهارسالش بودچهل روزپیش بخاطریه سرماخوردگی ساده توخواب حالت خفگی بهش دست دادتابرسونن ب ...

وای خدا مرگم بده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
دوستان تمامی شربتای سرفه  باشیر مرگ اوره اگرم به بچه هامیدین تا۱ساعت بعدشیرندین

الکی نگو من بچه هام شدیدا الرژیکن از نوزادی دارن داروهایی مثل ذایتن دیفن و ...مصرف میکنن اونم با شیر  بوده هیچ منعی نداشته

من چون خودم نمونشودیدم بخاطرهمین این خبرباورم شدبه خدابرادرزادم صحیح وسالم بودعصربرده بودنش دکترشب داروهاشوداده بودن توخواب طفلک اونجوری شد کی باورش میشه بخاطریه سرماخوردگی

یا من اسمه دوا و ذکره شفا