2777
2789
عنوان

حدیث زیبا

201 بازدید | 18 پست

یه حدیث قدسی هست که آدمو ازخجالت آب میکنه...

الله تعالی عزوجل:

"یا مطلقا فی وصالنا،ارجع. و یا محلفا علی هجرنا،کفر.

انما ابعدنا ابلیس لانه لم یسجد لک،فواعجبا،کیف صالحته و هجرتنا "

میدونی یعنی چی؟

فرض کن یه رفیقی داری که عاشقشی و خیلی دوستش داری.

براش همه کار میکنی. مثلا یه روز تو خیابون راه میری و میبینی یه نفر داره با رفیقت دعوا میکنه، و شما میری جلو و برای دفاع از دوستت،با اون طرف دعوا میکنی کتک کاری میکنی و دیگه باهاش قهر میکنی.چون دوستت رو زده.

اما بعداز چندروز میبینی دوست و رفیقت داره با اون آدم راه میره و میگه و میخنده.چه حالی پیدامیکنی؟ به دوستت میگی بابا من بخاطر تو با اون دعوا کردم و حالا تو رفتی با اون رفیق شدی و خوش میگذرونی؟!!

آره.قضیه ما و خدا هم همینطوره.معنی حدیث بالا همینه.

خدا میگه من شیطان رو بخاطر اینکه بر تو سجده نکرد از خودم روندم.اما تو حالا رفتی با اون دوست شدی و منو ترک کردی؟!

"ای کسی که وصال ما را ترک کرده ای،برگرد. و ای کسی که بر جدایی از ما سوگند خورده ای، سوگند خود را بشکن.

ما ابلیس را برای این از خود راندیم که بر تو سجده نکرد " ...

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خدا مهربونه وما بنده هاش بی معرفت

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

یه حدیة قدسی من دیدم که خدا خطاب به بنده اش میگه

بنده من هروقت به نماز میاستی طوری به تو توجه دارم گویی جز تو مخلوقی ندارم

ولی تو چنانی که گویی به همه توجه داری جز من

😥😥😥😥

بمیرم چقدر مهربونه وماذنمک نشناس

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

وای عزیزم ممنون

خیلییییییی زیبا بود خیلیییی👌👌👌❤❤❤❤❤

خدا خوبم عاشقتم

که همیشه هستی

همیشه حواست به ماهست

و ببخش که گاهی فراموش میکنیم این رو🙏🙏🙏🙏🙏

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤

باتمام وجود باور کنیم

خداوند آنجا که راه نیست

راه می گشایدو هرگز دیر نمیکند

فقط کافیست بدانیم

او می بیندُ می داندُ میتواند . . .

دست گلت درد نکنه گلم ...لذت بردم ...فقط یک سال سوال...آیا این خدا دعای منو نمی شنوه ...به خدا چندان ...

شاید‌ حکمتی توشه...برا من ثابت شدس،منم واس یکاری خیلی گریع زاری کردم بعد متوجه شدم اگ اون کار انجام میشد بدبخت میشدم...

من شوهرمو ۴سال مخاسم ولی ۴سال نشد ک بهم برسیم بعد ۴سال ک اصن ب فکرش نبودم خاستگاری کرد ازم و الان ۲سال عقد و عروسی کردیم.

نمیدونم شاید اگ تو اون ۴سال خاستگاری میکرد ازم جواب رد میشنید یا شاید بعدش دوسم نداش ،نمیدونم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
دست گلت درد نکنه گلم ...لذت بردم ...فقط یک سال سوال...آیا این خدا دعای منو نمی شنوه ...به خدا چندان ...

حتما میشنوه

حتما حواسش هست

وقت نشده 

یا به صلاحتون نیست

صبور باش و توکل کن به خودش

چه بسا چیزهایی رو خوب بدونیم که به صلاحمون نیست یا یک چیزهایی رو بد بدونیم اما به سودمون باشه

فقط اوست که می داند

ان شاءالله که خدا خیرت رو در حاجتت قرار بده🙏❤