2777
2789
عنوان

داستان زایمان پردردسر من

5885 بازدید | 130 پست

سلام

تقریبا هشت ماهی از ازدواجم میگذشت و کم کم گفتم برم دندونپزشکی و دنبال تقویت بدنم و دکتر زنان برای چکاپ و برنامه ریزی برای بارداری.اولش رفتم پاپ اسمیر دادم پیش یه ماما بعدش که جوابش اومد بهم گفت سرطان رحم داری و تغییرات سلولی میبینم خدا میدونه با چه حالی رفتم خونه 

ولی پیگیری نکردم گفتم ولش کن یه حرفی زده.

خواهرم ماه نهم بارداریش بود .

خلاصه منم اول یه بی بی چک خریدم و زدم تا مطمین باشم باردار نیستم بعد برم دندون پزشکی،بی بی را زدم و دیدم منفی هست با خیال راحت رفتم و دندونم و پر کردم و نوبت برا عصب کشی هفته بعدش زد .

تو همین احوال خواهرم زایمان کرد و منم گفتم برا مهمونی زایمانش برم موهامو خوشگل کنم رفتم موهامو بلوند کردم که رنگ ساژش اصلا خوب نشد دوباره رنگ کردم و ...

یکشنبه هم رفتم برا عصب کشی که گفت باید عکس کلی از فکت بگیری بماند چقدر عکس گرفت و بی حسی و...

بازم یه جلسه. دیگه نوبت زد برا پر کردن بقیه دندونام .

تو این احوالات من متوجه شدم ای دل غافل حدودا ده روزی از موعد پریودم گذشته و دوباره بی بی زدم که منفی بود ولی زیر دلم عجیب درد میکرد رفتم از خون دادم بازم منفی،دل دردام خیلی زیاد شده بود تیر میکشید زیر نافم. 

دوستم یه دکتر زنان خوب بهم معرفی کرد گفت قبلش برو یه سونو از تخمدان و رحم که چون دکتر سرش خیلی شلوغه تو یه جلسه کارت حل بشه،رفتم سونو یه بیمارستان دولتی بود بهم گفت خانم شما تنبلی تخمدان داری یعنی منو میگی داغون شدمااا اولش سرطان رحم اخرش تنبلی تخمدان😥😥

خلاصه همه ازمایش و سونو ها را جمع کردم بردم پیش دکترم که فوق العاده اخلاق خوب و با سواد بود گفتم خانم دکتر زیر دلم درد میکنه و پریودمم عقب افتاده تا منو دید گفت بارداری عزیزم گفتم اخه امکان نداره این جواب از خونم اینم سونوم بهم گفتن تنبلی داری ،جواب پاپ اسمیرمم بهش دادم گفتم سرطانم دارم😫خندید گفت پاپ اسمیرت که میگه سالمی گفتمم نه نوشته تغییرات سلولی خندید گفت تیک نزده برا تغییرات یعنی سالمی.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

میخونم گلم.بگوو

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز