ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان بچه من 1سالشه وقتی میزاشتمش خونه مامانم میرفتم سر کار البته من روزی 3ساعت کار میکنم بر میگشتم میدیدم بچه خواهرم از رو بچگی این بچه من اذیت میکنه سرش جبغ میزنه و .... تا کار دیگه
حساس نباش. مامان من اون بچه هاییش که بی سر و زبونترن و مشکلات مالی و.. اینا دارن بیشتر دوست داره. شاید ما فکر میکنیم فقط هواشونو دارن. البته الهی فداش بشم تو خرج کردن خداوکیلی فرق نمیذاره. ولی خوب اونا رو خیلی هواشونو داره دیگه. منم دلم میشکست بعد گذاشتم به حساب حمایت مادری و....
عزیزززم مهم اینه خوذتو شوهرت دوسش دارین و یاد میگیری خودت فرق نزاری بین بچه هات.گاهی واقعا این نیس که یکو بیشتر دوست داشته باشن یکی شاید موقعیتش فرق کنه که پدرو مادر بیشتر نگران اون میشن.خوذم همینم بین بقیه خواهرام چون فقط من غریبم انگار توجهشون بیشتربه منه ولی واقعا براشون فرقی نداره
خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
بی خیال باباواسه منوکه میگن دوس داریم ولی این دوس داشتن کجاودوست داشتن بچه های برادرم کجا.میگم یکم نگهش دارین مثلابرم فلان جایاکاردارم زودمیام مامانم میگه اعصاب ندارم جالبش اینه بچه ها ی برادرموتاالان بزرگ کرده گفته خواهرتم بچه دارشه نگهش میدارم چون سرکارش بتونه بره ولی به من رسیدنی همه چی وامیرسه.یه کاری کردن باتبعیضای بیش ازحدشون توهمه چی که حتی ماهی یه بارهم نمیرم خونشون بااینکه یه کوچه فاصله داریم .فدای یه تارموی بچت واول آخرپدرومادربچه میمونن براش ناراحت نباش عزیزم