2777
2789
عنوان

گفتم دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
منم مستاجرم شوهرم ب هرکی میرسه میبخشه امروز دیگه میخام سکته کنم تحملش رو ندارم واقعا

منم اوایل خ غصه میخوردم ولی الان خودمم دوستدارم یه خانمه توفامیلمون پول دارو نداره مریض قلبیه شوهرم گفت شماره کارتشوبگیر ماهی صدتومن براش میفرستیم شوهرم میگه یه باردعاکن برامون بسه راست هم میگه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
اصلااهمیت نده باخودشون که به گورنمیبرن من موندم ادمای اینجوری چطور میخوان جون به عزراییل بدن

مامانمم همینو میگه.اما باورتون میشه من مدربزرگم بتازگی فوت کرده و گفته سنگ نزارید برام و جاش پایینه دوره.چون وصیت خودش بود.حالا انقدرحرف در اوردن ک چقدر مزارش پایینه  بنده خدا و به داییات بگو سنگ خوب بخرن براش.خیای مادی هستن خیلی..‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اوایل خ غصه میخوردم ولی الان خودمم دوستدارم یه خانمه توفامیلمون پول دارو نداره مریض قلبیه شوهرم ...

چکارکردی بیخیال  اطرافیان شدی ک پولدارن و اهل جمع کردن هستن

مامانمم همینو میگه.اما باورتون میشه من مدربزرگم بتازگی فوت کرده و گفته سنگ نزارید برام و جاش پایینه ...

بگواگه فضول خواستن حتما صداتون میکنیم خدامادربزرگتوبیامرزه به حق زهرا

چکارکردی بیخیال  اطرافیان شدی ک پولدارن و اهل جمع کردن هستن

یه خواهرشوهردارم ۲۴ساعته درحال طلاخریدن وجمع کردن انقد اوایل غر میزد منم غصه میخوردم شوهرم مثه اونا نیست ولی بعدباخودم فکرکردم ازکجامعلوم۵سال دیگه زنده باشم حرص بخورم برامال دنیا بهترکه پولمون درراه خیربرااخرتمون خرج بشه که براخودمون بمونه

یه خواهرشوهردارم ۲۴ساعته درحال طلاخریدن وجمع کردن انقد اوایل غر میزد منم غصه میخوردم شوهرم مثه اونا ...

خیلیم عالی...خدا بمن کمک کنه .اخه خانواده ما خیلی وضعمون خوب بود اما الان تو رکود هستیم . بازم خداروشکر همین ک هست.خدابشما هم برکت بده و اجرتون رو بده

خیلیم عالی...خدا بمن کمک کنه .اخه خانواده ما خیلی وضعمون خوب بود اما الان تو رکود هستیم . بازم خدارو ...

ممنون عزیزم توروخدابرام دعاکن منم براتون دعامیکنم بحق حضرت زهرا خداحاجت دلتوبه بهترین نحوممکن بده