دومین تاپیکمه ،جالبه چرا هیچکس حال منو نفهمید. میگم خانواده ما از بخشندگی هیچ پیشرفتی نکرد. الان هیچ کس از اونایی ک بهشون احترام گذاشتن تحویل نمیگیرن. بعضی خانواده ها مثل خانواده شوهرم با خساست و پستی ب حاهای بلند دارن میرسن . همیشه هم مینالن. یعنی این خیلی سخته ک نمیفهمید؟ حالم واقعا خوب نیست.. جمعه هم باید بریم خونه خواهرشوهرم و بهشون کادوی خونه نویی بدیم و لباس بخرم واسه خودم و دکتر برم ولی نمیتونیم. چون واسه همه سوغاتی خریدم پولی نمونده. حالا خواهرشوهرم ده باررفته خارج هیچی بهم نیاورده.
بخداقسم شوهرمنم اینجوریه به هرکس بتونه کمک میکنه ولی هیچ وقت وضع مالیمون خوب نیست همه میگن شوهرم بی عرضه است که نداریم دیگه نمیگن پایبند مال دنیانیست بخشنده است
زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
😂😂😂😂😂😂والا چقد اخه زنداداشا خوب باشن....بدبخت بیدار شد
من برا بچه خواهر سوهرم دویس گذاشتم اون بعد دو سال اومد پول خودمو برگردوند من به سوهرم گفتم نگاه داداشم بچه نداره و کاری براش نکردیم دوبرابر خواهرت گذاشت
چرا من تو تاپیکت نبودم خیلی حرفت برام واضحه . حق با شماست بخشندگی هیچوقت عاقبت نداره.
ممنونم. واقعا نمیدونم باید تو زندگی چکارکرد. اوناخیلی خسیسن و پست هستن. پددشوهرم بعد یک عمربهم ۱۰۰ تومن داد واسه مسافرتم و زنش خیلی جاخورد و گفت جاری هات حسودیشونمیشه... درصورتیکه این پولا واسه ما خنده داره و تو شخصبت من نبود واسه ۱۰۰ تومن انقدر ماودشوهرم تعجب کنه. از اول عقد هیچی نداد بهم بجز ۵۰ تومن کادو . اینم ازین. حالا ۶ تا مغازه هم دارن ،اما امان از پستی و خساست