2777
2789
وااااای من مرد دست به زن دار خیلی دوش دالم🤗🙈 خیلی ابهت داره لعنتی  من که شوهر گیرم نیومده و ...

وای سلام همزاد مهربونم منم خیلی دوس دارم مرد خشن اووف خیلی با جذبه ست اینطوری😍

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏
تو این مواقع اصلا ریپلایی نکن اعصاب خودت داغون نکن😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

باشه آجی جونم 😘😘😘😘😘 

تا دوستای گلی مثل شما دارم همیشه خوبم ❤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو معلومه با شوهرت خیلی دوست و سیستمتون تعامل گراست من یک سیستم مرد سالار دوست دارم مرد خیلی قوی و ...

مثل پسرای توی رمانا دوست داری😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

واقعا چرا نسل اون مردای با جذبه قدیمی که سیبیل داشتن و انگشتر و تسبیح و کت شلوار میپوشیدن و صداشون میومد تن همه می لرزید منقرض شده لامصبا خرج ده نفرو میدادن الان مردا تو خرج خودشون هم میمونن

من یکی از اونا می خواااام😢

تعجب نداره.چون خیلی وقته توجهمو جلب کرده گفتم.وگرنه دیوونه نیستم که گیر بدم به یکی😊

چرا اتفاقا، من خودم رو ثابت کردم، میخوای تاپیک بزن ببین چند نفر تایید میکنن من خانم هستم، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜