2777
2789
عنوان

بارداری

161 بازدید | 21 پست

سلام.

بچه ها ۲ روز مونده به تاریخ پری م.پری هام تقریبا ۲۹ روزس.۶ماه تو اقدامم.این ماه ولی هیچ علایمی ندارم نه از پری نه از بارداری..

خیلی استرس دارم.تاحالا کسی اینجوری شده؟؟؟

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞

استرس نداشته باش ولش کن منم ۹ماه اقدامم اینطوریم شدم نبودم خیلیام باردار بودن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

بله من‌ و باردار بودم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا هیچ علامتی نداشتم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

منکه علائم نداشتم و باردار بودم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منم علائم نداشتم وبارداربودم فقط حس پری داشتم زیر شکمم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم علائم نداشتم وبارداربودم فقط حس پری داشتم زیر شکمم

اع😍😍😍حامله شدی عزیزززززم😍😍😍مباارکه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

فکرشونکن اگه باردای که پری نمیشی اگه نیستی که ماه بعد من دوماهه ذهنم فقط درگیر همین موضوع بود کلومطفن متفورمین آمپول سونوی فولی وکیت همه چی استفاده کردم وانجام دادم اما نشد این ماه هم اقدام کردم ولی ذهنم یکم آرومتر کردم 

ترک آرزو کردم ،رنج هستی آسان شد.
اع😍😍😍حامله شدی عزیزززززم😍😍😍مباارکه

مرسی عزیزم😍😍😍😍انشالله نی نی شماهم بسلامتی بدنیا بیاد😍😘

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مرسی عزیزم😍😍😍😍انشالله نی نی شماهم بسلامتی بدنیا بیاد😍😘

الهی ک این دورانو ب راحتی و سلامتی بگذرونی و نی نی خوشگلتو بسلامتی بغلت بگیری 😍😍😍😍

ممنون گلی

الهی ک این دورانو ب راحتی و سلامتی بگذرونی و نی نی خوشگلتو بسلامتی بغلت بگیری 😍😍😍😍 ممنون گلی

مرسی عزیزدلم😍😚😚😚