شاپرک۷۷ مدیر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 456 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست سلام.بچه ها ۲ روز مونده به تاریخ پری م.پری هام تقریبا ۲۹ روزس.۶ماه تو اقدامم.این ماه ولی هیچ علایمی ندارم نه از پری نه از بارداری..خیلی استرس دارم.تاحالا کسی اینجوری شده؟؟؟ کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞 1397/07/30 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرک۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 456 سلام بهتره صبرکنی که توذوقت نخوره شما بارداری؟ کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞
masi_milad عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 78 سلام بهتره صبرکنی که توذوقت نخوره منم ماه اول اقدامم،۴،۵ روز دیگه هم موعد پریودمه،اماقصد دارم صبرکنم تاپریود شدن یانشدن تکلیفمومشخص کنه،همشم میگم باردارنیستم که الکی امیدوارنشم
شاپرک۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 456 منم ماه اول اقدامم،۴،۵ روز دیگه هم موعد پریودمه،اماقصد دارم صبرکنم تاپریود شدن یانشدن تکلیفمومشخص کن ... ایشالله که بارداری عزیزم کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞
masi_milad عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 78 ایشالله که بارداری عزیزم مرسی عزیزم،ایشالا که شماهم باشی واز انتظار راحت شی
شاپرک۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 456 مرسی عزیزم،ایشالا که شماهم باشی واز انتظار راحت شی ایشالله گلم😊 کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞
شاپرک۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 456 واای بچه ها هنوز پری نیومده..خیلی استرس دارم کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞
شاپرک۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 456 دوستان من هنو پری نشدم.فردا میخوام برم از دعا کنین باردار باشم کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞