2777
2789
عنوان

کیا برنامه اسنپ دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست
احتمالا مشکل اپدیتی داری من گوشیمو به روز کردم درست شد

بدم به موبایل فروشیا یا خودمم میتونم؟؟؟؟

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

گوگل پلایم بروزرسانی نمیشه چرا؟؟؟؟

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوگل پلایم بروزرسانی نمیشه چرا؟؟؟؟

عزیزم باید حساب گوگل داشته باشی 

یعنی جیمیل یاایمیل گوشی درست کنی وگرنه نصب نمیشه اصلا

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
بدم به موبایل فروشیا یا خودمم میتونم؟؟؟؟

بری تو تنظیمات گوشیت به روز رسانیو داره خودتم میتونی انجام بدی دقیقا از منم همینجوری شد هر کار کردم درست نشد تا خوده گوشیو به روز کردم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
بری تو تنظیمات گوشیت به روز رسانیو داره خودتم میتونی انجام بدی دقیقا از منم همینجوری شد هر کار کردم ...

میزنم بروزرسانی ولی هی میگه رمز بده رمز میدم ارور میده

عزیزم باید حساب گوگل داشته باشی  یعنی جیمیل یاایمیل گوشی درست کنی وگرنه نصب نمیشه اصلا

بعدش از کجا باید دانلود کنمش؟؟؟؟از بازار؟؟؟

بعدش از کجا باید دانلود کنمش؟؟؟؟از بازار؟؟؟

دانلود کردنی نیس توتنطیمات گوشی حساب گوگل وارد نکردی 

،،؟؟؟مثلا mahdis.m.78@gmil.comاینجوری 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤