مهدییییس مدیر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 عنوان کیا برنامه اسنپ دارن | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست سوال دارم اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ... 1397/07/30 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدییییس مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 احتمالا مشکل اپدیتی داری من گوشیمو به روز کردم درست شد بدم به موبایل فروشیا یا خودمم میتونم؟؟؟؟ اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
مهدییییس مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 گوگل پلایم بروزرسانی نمیشه چرا؟؟؟؟ اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
مهدییییس مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 خب.بعدش.چی.شد# پرسیدم اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
مهدییییس مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 کسی نمیدونه ؟؟؟؟ اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 گوگل پلایم بروزرسانی نمیشه چرا؟؟؟؟ عزیزم باید حساب گوگل داشته باشی یعنی جیمیل یاایمیل گوشی درست کنی وگرنه نصب نمیشه اصلا باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
rahaw عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 بدم به موبایل فروشیا یا خودمم میتونم؟؟؟؟ بری تو تنظیمات گوشیت به روز رسانیو داره خودتم میتونی انجام بدی دقیقا از منم همینجوری شد هر کار کردم درست نشد تا خوده گوشیو به روز کردم خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
مهدییییس مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 بری تو تنظیمات گوشیت به روز رسانیو داره خودتم میتونی انجام بدی دقیقا از منم همینجوری شد هر کار کردم ... میزنم بروزرسانی ولی هی میگه رمز بده رمز میدم ارور میده اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
rahaw عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 میزنم بروزرسانی ولی هی میگه رمز بده رمز میدم ارور میده پس ببر گوشی فروشیا چون نمیدونم مدل گوشیت چیه من گوشیم هر وقت بخواد بروزش کنم پیام میده رو صفحم خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
مهدییییس مدیر استارتر عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8453 عزیزم باید حساب گوگل داشته باشی یعنی جیمیل یاایمیل گوشی درست کنی وگرنه نصب نمیشه اصلا بعدش از کجا باید دانلود کنمش؟؟؟؟از بازار؟؟؟ اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 بعدش از کجا باید دانلود کنمش؟؟؟؟از بازار؟؟؟ دانلود کردنی نیس توتنطیمات گوشی حساب گوگل وارد نکردی ،،؟؟؟مثلا mahdis.m.78@gmil.comاینجوری باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤