2777
2789
عنوان

کولیک😯😯😕

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 25 پست
گهواره داره. ولی فایده نداره. فقط وقتی سرش رو شونمه راهش میبرم چن دقیقه ساکت میشه. دختر منم از بیست ...

خب حتما چون دلش میچسبه به بدنت اروم میشه.تجربه دوستمو بهت بگم هیچی کاملا ارومش نمیکنه.ببر دکتر دارو میده اما معلوم نیس چقد موثر باشه.کلا باید صبوری کنی تا تموم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم دقیقا همین طوری بود از 11 شب تا 2،3 هیچ جوره ساکت نمیشد فقط تنها چیزی که یکم آرومش می‌کرد صدای سشوار بود. از 50 روزگی شروع شد تا 80 روزگیش یک ماه ولی پدرمون دراومد، ما بهش قطره کولیکز می‌دادیم هر 8 ساعت، اونو که قطع کردیم خوب شد. حالا نمیدونم اثر اون بود یا دیگه وقت خوب شدنش بود😁

در مورد کولیک و دل درد......اول اینکه تشخیصش با دکتره....دوم اینکه خیلی از والدین به محض سرو صدای کودک فکر میکنن قطعا باید شیر بدن....یا عوضش کنن و یا بقلش کنن....در صورتی که نوزاد هیچ راه ارتباطی با ما نداره...با صداهای نامفهومی که در میاره قصد برقراری ارتباط با ما رو داره......به همین دلیل اولین کار ریلکس بودنه...کودک نباید فکر کنه با گریه اش شما دست و پاتون رو گم میکنین.....

کولیک ها بعد از مقطعی تموم میشن.....که این مقطع متاسفانه اصلا معلوم نیست.گاهی کودک روزها گریه میکنه...گاهی با غروب آفتاب تا صبح....

به عقیده من صبر و حوصله تو این قضیه بینهایت دخیله....و ابنکه هر بار کودک میخوابه...شما هم اگر امکانش رو دارین کارهای منزل رو رها کنین و استراحت کنین.....که فرآیند شیر سازی بهتر انجام شه.مادری که خواب کافی حوصله ی کافی نداره و نمیتونه نیازهای خودش و فرزندش رو مرتفع کنه......

در مورد کولیک مطلب دیگه ای اطلاع دارم اینه توی ۴۵  روزگی کودک به اوجش میرسه.....که اگه گریه ها ی بچه رو به یه نمودار زنگوله ای تشبیه کنم...اون قله اش همون حدود ۴۵ روزگی است....

و بعد از اون کمتر خواد شد..که حالا بستگی به این داره که با چه شیبی بیاد پایین......ولی قطعا با گدشت زمان و البته گرفتن داروهای لازم برای کولیک و دادن آرامش به کودک و نوازش.....بهتر خوهاد شد

بچه من روزی سه بار ساعت 8 صبح 4 عصر 8 شب به مدت 2 ساعت ئفقط جیغ میکشید 

خیلی کلافه و اسرتسی شده بودم تا اینکه تو نت یه مطلب خوندم که خیلی کمکم کرد

واسه شماهم میزارم حتما سر بزنین مطمئنم میتونه راهکار خوبی باشه

کلیک کنین خودش واردش میشه