2777
2789
عنوان

کولیک😯😯😕

611 بازدید | 25 پست

بچه ها

دخترم نزدیک دو ماهشه. همین که هوا تاریک میشه. گریه هاش شروع میشه. خییلیم شدید گریه میکنه. فقط موقع شیر خوردن ساکت میشه. تا ساعت ۱۲ بعد میخوابه. تو روز اصلا گریه نمیکنه.

کولیکه عایا؟😐😕😕😕😐😐😐😐

پسر منم اینطوری بود تا ۳ ماهگی عزیزم ولی همش یه ساعت اینطوری میکرد یادمه سر ساعت ۹ شروع میکرد تا ۱۰ تموم میشد و میخوابید فکر نکنم کولیک باشه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم کولیکه

کولیک از غروب شروع میشه تا پاسی از شب.

پسر منم همینطور بود،

خیییلی دارو و قطره کولیک بش دادم،ولی بیفایده.

گلم ترنجبین بش بده من میدادم حس میکنم ازون یکم‌آروم میشد

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نه نمیپیچه.با هیچ روشیم ساکت نمیشه. دیوونمون کرده

بذاریدش تو پتو دو سرشو با هم بگیرید تاب بدید.

پسر من کولیک شدید داشت،اینطوری حتما آروم میشد

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
امتحان میکنم مرسی عزیزم

فدات

اگه میتونی براش گهواره بگیر که تکون تکونش بدی.یا اینکه یه ماه تحمل کنید.اخه بچه دوست من همش باید تو بغل تکونش میدادن رفتن گهواره گرفتن.اما اون از ماه اول کولیک داشت تا سه ماهگی

اگه میتونی براش گهواره بگیر که تکون تکونش بدی.یا اینکه یه ماه تحمل کنید.اخه بچه دوست من همش باید کو ...

گهواره داره. ولی فایده نداره. فقط وقتی سرش رو شونمه راهش میبرم چن دقیقه ساکت میشه. دختر منم از بیست روزگیش شروع شد