2777
2789
عنوان

بی بی چک

423 بازدید | 15 پست

دو روز مونده به موعدم دیشب بی بی زدم هاله انداخت امروز صبح هم هاله انداخت ... متاسفانه چون دوربین گوشیم کیفیتش پایینه عکسشو نمیتونم بگیرم 

ولی حدود پنج شش دقیقه طول می کشه تا هاله میندازه و اولشم خیلی خیلی کمرنگه به مرور پررنگ میشه.

طبیعیه ؟؟؟؟

این ماه امپول hcgهم تزریق کردم میشه عوارض دارو باشه و مثبت کاذب باشه 

از بی بی نواریا استفاده کردم 

لطفا راهنماییم کنین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2183190/هر-روز-همه-یک-صلوات-برای-یکی-از-خانومهایی-که-میخوان-مامان-بشن

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

باید حداقل ده یازده روز از تزریق آمپول گذشته باشه عزیزم تا مثبت کاذب نشه

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من هم ماه پیش دقیقا عین شما بودم آمپول رو زدم و روز موعد  بعد چند دقیقه خط کمرنگ انداخت صبح بعد ش هم همینطور دیگه طاقت نیاوردم فک میکردم بخاطر آمپول مثبت کاذب باشه عصرش آزمایش دادم بتا بالای 200و مثبت بود الان هم هفت هفته ام مبارکت باشه عزیزززم انشاالله ک بارداری

خدایا شکرت💕.
سلام من هم ماه پیش دقیقا عین شما بودم آمپول رو زدم و روز موعد  بعد چند دقیقه خط کمرنگ انداخت صب ...

به سلامتی عزیزم ...

میگم واسه من هاله هم خیلی کم رنگه هم با تاخیر پنج شش دقیقه میفته 

به نظرتون باردارم 

چهارده روز که گذشته  اتفاقا شونزده روز گذشته. شما تجربه داشتین واسه بی بی نواریا

اره خیلی این بیبی نواریا بهم استرس وارد کردنه چون یکی دارم فعلا نمیخوایم تا یک روز عقب مینداختم بیبی چک میزدم دارو خونه پیشمون همش نواری داشت همشم مثبت میشد اینقد استرس میگرفتم که خدا میدونه ولی چند روز بعدش پریود میشدم  دیگه یک سالی هست نخریدم ازشون 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
ولی مال من نواری نبود مدیکور بود

اینم نواریه مارک مدیکور 

البتهذمن ماه پیش هم نواریا هم مدیکور استفاده کردم دوتاش منفی بود ...این ماه الحمدالله دیشب و صبح زدم هاله انداخته 

روز موعدم میرم ازمایش