2777
2789

سلام خانومها ..... بیاید از امروز تا یکماه هرروز همه به نیت امام حسین (ع) رأس ساعت سه عصر برا مامان شدن یکی از خانومها به نوبتی که اسممون رو وارد کردیم ....دعا کنیم و یک صلوات بفرستیم و هرکی فرستاد اسم اون خانوم رو لایک کنه .... فقط فقط خانومهایی که حاجتشون مامان شدن هست اسمشون رو اینجا بنویسند .... ۳۰ تا که شدیم تاپیک رو قفل میکنم و همه رأس ساعت سه هرروز میایم اینجا به ترتیب اسامی هرروز رو اختصاص می دیم به یک نفر ،برا مامان شدنش که دعا کردیم و یک صلوات فرستادیم اسمش رو لایک میکنیم .... فرداش نوبت نفر بعدی .....

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم ولی ساعت 3 دسترسی به نت ندارم چیکار کنم؟

اگر رأس سه بتونید آنلاین بشید بهتره اما خوب نتونستید زودتر قبلش بیاید بگذارید

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

🙋منم هستم ..

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

چرا چهل نفر رو نمیگیره چله که بهتره .منم هستم محبوب

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
چرا چهل نفر رو نمیگیره چله که بهتره .منم هستم محبوب

باشه عزیزم چه بهتر چهل تا 

🙋منم هستم ..

مهتابم

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

تا اینجا با خودم شش تاییم 😳 إن شاء الله از امروز چله رو شروع میکنیم دوست جونیا 😘😘😘