2789
عنوان

یه لحظه بیاین...

161 بازدید | 14 پست

دوستان واسه درمان کبد چرب چه چیزایی توصیه میکنید؟ کسی هست که با این بیماری و درمانش اشنایی داشته باشه؟ 

دارم از بغض میمیرم... خیلی دلم گرفته، نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگرانی نداره یه مدت مراعات کن خوب میشي.همسر منم داشت با سرکه عنگبین خوب شد.با خاکشیر و کپسول زردچوبه براش درست کرده بودم.خاکشیر هم دم میکردم براش

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   

قرص مریم گلی، داروخانه داره، شوهر من میخوره، رژیم غذاییتم درست کن، حله...غصه نداره...منم هزارتا مرض دارم ، یکیش تخمدان پلی کیستیک که تا ابد باهامه،،،والا غصه نداره

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
نگرانی نداره یه مدت مراعات کن خوب میشي.همسر منم داشت با سرکه عنگبین خوب شد.با خاکشیر و کپسول زردچوبه ...

چجوری؟ میشه بمنم بگی چکار کنم؟ یه عالمه دعات میکنم

داداش منم کبدش چربه نمیدونم چی خورد اما الان بهتر شده

سرچ کن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
تاثیر داره؟ 

اره تاثیر داره باید ابو بجوشونی بعد داخل لیوان بریزی بعد ی استکان بذار رو لیوان یه رب ک خاکشیر دم بکشه اخر شب ک خاستی بخوابی اینکارو بکن صبحم بامعده خالی باز همین کارو بکن 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
چجوری؟ میشه بمنم بگی چکار کنم؟ یه عالمه دعات میکنم

کپسول خالی از داروخونه بخر توش زردچوبه بریز روزی یکی بخور.من جدیدا تو عطاری دیدم که کپسول زردچوبه دارن مخصوص کبدچرب.یک قاشق خاکشیر و میریختم تو قوری با نصف لیوان اب 5دقیقه دم میکردم و بعدمیخورد.غذاهای چرب و فست فودهم اصلا نخوردیه مدت بیشتر بخارپز و اپز.کم کردن وزن همخیلی کمکت میکنه و خوبه.همسر من یک هفته بستری شده بودبه قدری اوضاش خراب بود ولی الان که ازمایشداده کبدشنرمال شده خداروشکر

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون