2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

140 بازدید | 19 پست

نمیدونم چرا حالم خوب نیس.شایدم یه خورده افسردگی دارم...😢😢

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم😪

بچت فوت شده، خب حق میدم بهت ناراحت کنندست.. 

ولی زندگی ک تموم نشده تو هنوز جوونی لابد خوشگلم هستی 😜

نباید نا امید باشی خواست خدا بوده شاید اگه اون بچه میموند تو آینده اتفاق بدی براش میوفتاد حتما خدا میدونسته ک اینطوری خواسته نباید نا امید بشی تو هنوز خیلی وقت داری خیییییلی ..🙂

بارداری وزایمان که بچه ام فوت شد،غریبی تنهایی....

خیلی سخته 

به نظرم در موردش حرف بزن  تا سبک بشی 

اگه دوست داری

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بچت فوت شده، خب حق میدم بهت ناراحت کنندست..  ولی زندگی ک تموم نشده تو هنوز جوونی لابد خوشگلم ه ...

حاضرم هر سختی رو تحمل کنن ولی بارداری رو نه...بدترین دوران زندگیم بود زجر اورترین...

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  
خیلی سخته  به نظرم در موردش حرف بزن  تا سبک بشی  اگه دوست داری

نمیدونم چی بگم کارم هم از دست دادم...بچه ام هم چند روز زنده بود و فوت شد

حاضرم هر سختی رو تحمل کنن ولی بارداری رو نه...بدترین دوران زندگیم بود زجر اورترین...

خب مشکلی نیست این ک دوباره مادر بشی ک ب خودت ربط داره ولی ناامید نباش ب زندگیت دنیا ک ب آخر نرسیده.. 

خب مشکلی نیست این ک دوباره مادر بشی ک ب خودت ربط داره ولی ناامید نباش ب زندگیت دنیا ک ب آخر نرسیده.. ...

مشکلی ندارم خدارو شکر با شوهرم اما بچه ام رو دیدم و زنده بود واز جلو چشمم نمیره خابشو میبینم...😭😭😭😭😭

نمیدونم چی بگم کارم هم از دست دادم...بچه ام هم چند روز زنده بود و فوت شد

حتما حکمتی داشته گلم 

میدونم هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی ولی باهاش کنار بیا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹