2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 19 پست
حتما حکمتی داشته گلم  میدونم هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی ولی باهاش کنار بیا

ممنون😓😓

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

QUOTE=72410009]مشکلی ندارم خدارو شکر با شوهرم اما بچه ام رو دیدم و زنده بود واز جلو چشمم نمیره خابشو میبینم...😭😭� ...[/QUOTE]

چند وفته فوت کرده ودلیلش چیبود ?اگه دوست داری جواب بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ناامید نشو ماهم یکی از فامیلامو بچه شو از دست داد ولی بعدش سه تا بچه دیگه اورد نگران نباش

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
QUOTE=72410009]مشکلی ندارم خدارو شکر با شوهرم اما بچه ام رو دیدم و زنده بود واز جلو چشمم نمیره خابشو ...

زود به دنیا اومد ان ای سی یو بود چند روزی وبعد فوت شد...

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  
عزیزم ناامید نشو ماهم یکی از فامیلامو بچه شو از دست داد ولی بعدش سه تا بچه دیگه اورد نگران نباش

امیدوارم...😔

2790
2778
2791
2779
2792