2777
2789
عزیزم من دو سال طبیعی جلوگیری کردم دور از جونت الان مثل سگ پشیمونم . 2 سال و نیمه اقدامم هنوز نشده . ...

جانا سخن از زبان ما میگویی

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زوده.ولی بستگی به آمادگی خودت و همسرت داره.اینکه الان توانایی مادر شدن و پدر شدن رو تو خودتون میبینی ...

خیلیی دلللم بچه میخاد 

قدری ک فکر هیچیا نمیکنم خودم ب کنار شوهرمم الان یک ماهه التماسم میکنه میگ راضی شو نی نی بیاریم میگم زوده

یچیز بگم من و شوهرم عاشق بچه بودیم ۲۲سالگیم همه گفتن وااای لذت ببر از دونفره هاتون ال کنین بل کنی ...

جالبه همون فامیل بعد دوسال میگن بیار دیگه چرا نمیاری نکنه نمیشی نکنه نازایی ادرس دکتر بدیم 😐😐😐😐😐😐

و خدایی که به شدت کافیست ... 
عزیزم من دو سال طبیعی جلوگیری کردم دور از جونت الان مثل سگ پشیمونم . 2 سال و نیمه اقدامم هنوز نشده . ...

خیلی به منم گفتن جلوگیری نکن..منم فکر کنم تنبلی تخمدان دارم چون پریودام خیلی خیلی نامنظمه..ممنون از راهنماییت مهربونم

به هیچ چیز در دنیا مغرور نمیشوم جز بودن در قلب تو همسر مهربونم❤️❤️❤️

اونایی که میگین جلوگیری نکن بعدا بچه دار نمیشی مشکل از جلوگیری نیس مشکل از قبل جلوگیری هم وجود داشته 

اشتباهتون این بوده که اول زندگی نرفتین ازمایش بدین بررسی بشه ببینین مشکلی چیزی دارین یا نه اگر میرفتین و احتمالا مسئله ای وجود داشت از همون اوایل ازدواج برای رفع کردنش اقدام میکردین نه اینکه بعد از چند سال بفمین مشکل دارین

واس همین ک دو دلم

صبر کن هنوز سنی نداری که

منی که این حرفو میزنم 27 سالمه هنوز عقدم عروسیم مرداد سال دیگه س ولی بازم میخوام چهار پنج سال صبر کنم

این حرفام که سن بره بالا دیگه بارداری خطرناکه و حال و حوصله بچه نداری چرت و پرته 

این همه بازیگرای خودمون تو سن 30 به بالا تازه ازدواج میکنن هیچ مشکلیم پیش نیومده