2777
2789

ولش کن بذاربشه بااین وضع نازایی که همه دچارش شدن خدایی نکرده مشکلم باشه دوادرمونش میکنی

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه...مث من خل نشی جلوگیری کنی

عزیزم منم یک ساله عروسی کردم و‌جلوگیری طبیعی دارم...یعنی بعد ها برام مشکل پیش میاد؟؟ شما جلوگیری داشتی به مشکل خوردی؟

به هیچ چیز در دنیا مغرور نمیشوم جز بودن در قلب تو همسر مهربونم❤️❤️❤️

یچیز بگم من و شوهرم عاشق بچه بودیم

۲۲سالگیم

همه گفتن وااای لذت ببر از دونفره هاتون

ال کنین بل کنین

بچه بیاد فلان

سه سال جلوگیری کامل

الان ک بچه میخوام‌نمیشه

مهم تر از همه اگه سال دوم بچه دار شده بودم الان از آب و گل دراومده بود تو بحران پوشک و این گرونیای اخیر لاقل جوون گرفته بود

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

اتفاقا عالیه. من تو بیست و یک سالگی بچه دار شدم. و الان با دخترم داریم عشقققق میکنیم. هر چیزی به وقتش خوبه. بین مادرای دوستاش فقط منم که کم سن و سالم. ولی چه فایده سن که بره بالا دیگه شور و شوق هم از بین میره 

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
به نظر من زوده  من ترجیح میدم چهار پنج سال لذت ببرم از زندگی تفریح کنم ازاد باشم بعد درگیر بچه ...

اخه من نزدیک ۳ سال عقد بودم حس میکنم دیگ از دو نفر بودن خسته شدم

از حرف مردمم میترسم😐

مردم حرف مفت میزنن به بقیه چه مربوطه، هر کاری دوست داری انجام بده. اول خوب فکرات بکن بعد. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
عزیزم منم یک ساله عروسی کردم و‌جلوگیری طبیعی دارم...یعنی بعد ها برام مشکل پیش میاد؟؟ شما جلوگیری داش ...

عزیزم من دو سال طبیعی جلوگیری کردم دور از جونت الان مثل سگ پشیمونم . 2 سال و نیمه اقدامم هنوز نشده . فقط تنبلی خفیف دارم شوهرمم کاملا سالم . جلوگیری خیلی اشتباهه

و خدایی که به شدت کافیست ... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز