2777
2789
اونایی که میگین جلوگیری نکن بعدا بچه دار نمیشی مشکل از جلوگیری نیس مشکل از قبل جلوگیری هم وجود داشته ...

اصلا اینطور نیس . بعضیا وقتی اقدام میکنن مشکلاتشون خودشو نشون میده . البته حرف شما اشتباه نیست ولی هیچ وقت ازمایشات تکمیلی نمینویسن قبل اینکه اقدام کنی . و خیلیام نازایی بدون علت دارن . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
صبر کن هنوز سنی نداری که منی که این حرفو میزنم 27 سالمه هنوز عقدم عروسیم مرداد سال دیگه س ولی بازم ...

بازیگرامون همشون ای وی اف شدن وگرنه تو 40 سالگی ماه اول حامله شدن یه مقدار دور از واقعیته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبر کن هنوز سنی نداری که منی که این حرفو میزنم 27 سالمه هنوز عقدم عروسیم مرداد سال دیگه س ولی بازم ...

اخه روزا هم تو خونه خ تنهام اصلا شوهرم نیست حوصلم سر میره .واس همین کم کم دارم راضی میشم نی نی بیارم😐😂

اصلا اینطور نیس . بعضیا وقتی اقدام میکنن مشکلاتشون خودشو نشون میده . البته حرف شما اشتباه نیست ولی ه ...

بازم دلیل نمیشه ادم زود بچه دار شه

اول باید پایه های زندگی مشترک محمن شه بعد بچه بیاد

چن نفر تو همین سایت اوندن گفتن از شوهرشون ناراضین اما به خاطر بچه نمیتونن طلاق بگیرن؟

والا اینمممم هستتتتتتتت  و از همه مهمتره

بععله از همه مهمتره 

خدایی نکرده اگر ادم نتونست با همسرش بسازه حداقل بچه ای این وسط بدبخت نشه 

تازه پول جمع کردن و اینام یه طرف قضیه س

بازم دلیل نمیشه ادم زود بچه دار شه اول باید پایه های زندگی مشترک محمن شه بعد بچه بیاد چن نفر تو هم ...

عزیزم ما تجربه خودمونو گفتیم . منم مثل شما میخواستم بعد 4 سال بچه بیارم ولی واقعا جای خالیشو حس کردیم بعد یه سال . بعدشم تغذیه و اب و هوای ایرانیا خیلی بد شده و خیلی از خانما تنبلی گرفتن . اسپرمای اقایونم خیلی ضعیف شده . شما 5 سال جلوگیری کن ان شاء الله که مشکلی پیش نمیاد واستون

عزیزم ما تجربه خودمونو گفتیم . منم مثل شما میخواستم بعد 4 سال بچه بیارم ولی واقعا جای خالیشو حس کردی ...

شایدم مشکل پیش بیاد اما بهتر از بازی کردن با سرنوشت و اینده و یه بچه س

بععله از همه مهمتره  خدایی نکرده اگر ادم نتونست با همسرش بسازه حداقل بچه ای این وسط بدبخت نشه& ...

حالا خداراشکر مشکل مالی ندارم .ولی راستش از بس تاپیک خیانتم خوندم ب شوهرم اعتمادم کم شده😐میتررسم

حالا خداراشکر مشکل مالی ندارم .ولی راستش از بس تاپیک خیانتم خوندم ب شوهرم اعتمادم کم شده😐میتررسم

نه دیگه از اونور بوم نیوفت که!😁😁😁

خیانت چیه حالا، من منظورم عدم تفاهم بود که به نظرم فقط با زیر یه سقف زندگی کردن خودشو نشون میده اونم بعد حداقل یکسال

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز