2777
2789
سلام gisooجان شما جراحی فتق انجام دادید؟ از جراحی راضی بودید؟ الان مشکلی نداری؟ کدوم بیمارستان و پ ...

سلام عزیزم بله انجام دادم چند ماهی مراعات داره بعد دیگه خوبی

من شهرستان انجام دادم عزیزم، چون بچم کوچیک بود و نیاز داشتم یکی نگه ش داره

سلام عزیزم بله انجام دادم چند ماهی مراعات داره بعد دیگه خوبی من شهرستان انجام دادم عزیزم، چون بچم ک ...

فداتشم میشه بگی چندساله از عملت میگذره واینکه اولین عمل فتقت بود عزیزم واندازه ش چقدر بود؟و اینکه مش گذاشتی ؟ حالم خیلی بده منم فتق دارم گفتن باید عمل کنم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من تاپیک شماراخواندم منم 4ساله به خاطرفتق شکم برام مش گذاشتن میخواستم بارداربشم شماگفتین باردار ...

سلام توروخدا میشه راجب عمل فتق که داشتی راهنماییم کنی الان دیگه مشکلی نداری با وجود مش ؟اگه عملت خوب بوده نام پزشک جراحتو بهم بگو .منم مشکل دارم

فداتشم میشه بگی چندساله از عملت میگذره واینکه اولین عمل فتقت بود عزیزم واندازه ش چقدر بود؟و اینکه مش ...

نترس جز اسون ترین عملاس فقط نقاهت داره کارای سنگین نکنی سعی کنی ب خودت فشار نیاری سال 98عمل کردم اره مش گذاشتن

نترس جز اسون ترین عملاس فقط نقاهت داره کارای سنگین نکنی سعی کنی ب خودت فشار نیاری سال 98عمل کردم اره ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم من از عملش نمی‌ترسم میگن آسونه فقط از عودکردنش هراس دارم میخوام یه دکتر ماهر عمل کنه که دیگه عود نکنه خیلی ممنونم ازت تنت سلامت باشه   

سلام شمامش گذاشتین؟الان درد نداره؟من هم مش دارم گاهی دردش خیلیه خیلی اذیتم

سلام عزیزم میشه بپرسم کدوم دکتر عملتون کرد؟ هنوز درد و اذیتش هست؟ منم میخوام عمل کنم خیلی میترسم دردش بمونه بعد عمل

سلام عزیزم میشه بپرسم کدوم دکتر عملتون کرد؟ هنوز درد و اذیتش هست؟ منم میخوام عمل کنم خیلی میترسم درد ...

سلام

دیگه دردش به اینصورت اذیتم نمیکنه

ولی من دوباره توده درآوردم که ربطی به عمل فتق نداره و توده درست روی مش هست یعنی اگه دردی هم هست مال توده هست نه مش

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
سلام شما عمل کردید؟‌ میشه تجربتون رو بگید؟ درد و اذیت نمیکنه الان؟

سلام عزیزم نه فعلا عمل نکردم چون قصد بارداری دارم میخوام تحقیق کنم اگه امکانش باشه باردار بشم بعد زایمان عمل کنم