2777
2789
من توده داشتم توده رو برداشتن جدازر شکمم البته فقط سمت چپش کامل برداشته شد مش گذاشتن برام همون موقع ...

سلام مامان دوتاالوچه ممنون عزیزم توضیح دادین من خیلی وقته نگاه نکردم تازه دیدم عموم فوت شده بوداصلایادم رفته بودنگاه کنم .دیواره شکمم توسونوگفته بودازبالاتاپایین بازه وقتی غذامیخوردم قشنگ یه چیزی میومدبیرون سفت وبزرگ انگاربارداربودم منم تنام سزارین ام میشم کمک دست نداشتم کاراموخودم انجام میدادم واینکه فاصله دخترام ۱سال و۶ماه هست دکتربرام کامل مش گذاشت گفت اگه بدوزم دوباره بازمیشه ممنون.

فتق کشاله ران یا همون فمورال

م. بچه بودم عمل کردم

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم ده دوازده سال پیش عمل کردم 

جاشم مونده 

بقدری درد داره که نمیتونی سرفه کنی باید دوسه هفته استراحت کنی 

کاربری سوممه  🌻                                                         معبودزیبایم بخاطر همه چیز شکرت😍🙏🏻 همسرم تاج سرم👑😍
ببخشیدناتموم ماندمن بیمارستان امام سجادمشهدعمل شدم شکم ناف نداشت درست کردبرام کلا مش گذاشت گفتن که م ...

ببین دوست عزیز مش اونقدر محکم هست که حتی با بارداری پاره نشه

چون که گفتن میتونی پس میتونی بارداری بشی و بسلامتی زایمان کنی اصلا نگران نباش

فقط اگه تونستی یه سونو و پرونده پزشکیتون ببر برا دکتر مهاجر  جراح عمومی اصفهان حتی اگه خودت نمیتونی ببری برا یکی دیگه اگه اون منطقه فامیل یا اشنایی داری بفرست ایمیل کن و بگو میخوام نظرتون در مورد بارداری و سزارینم بدونم معمولا این پزشک نظرش درسته خدایی فرد با تجربه و کاردانیه یه پیرمرد حدود شصت هفتاد  ساله که به عنوان بهترین جراحا شناخته شده منم ایشون سزارین کرد و عمل مش رو خودشون انجام داد...فقط مشکلی که هست ممکنه دیر وقت بده اگه بتونی برا یکی پروندت بفرستی و سوالت عنوان کنی که براشون ببره خیلی خوب میشه متاسفانه حضوری نوبت میده مطبش خیلیییییب شلوغ هست از هر جایی که فکرش بکنید میان مطبش

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
ببین دوست عزیز مش اونقدر محکم هست که حتی با بارداری پاره نشه چون که گفتن میتونی پس میتونی بارداری ب ...

من اصفهان کسی راندارم اصلا پرونده ایی دکتربه من ندادمن هیچ مدرکی ندارم .دکترم هرجایی که رفتم گفتم اقای رئیس سادات هست همه میگن دکترخوبی فعلااینجانیس رفته کانادا.

من اصفهان کسی راندارم اصلا پرونده ایی دکتربه من ندادمن هیچ مدرکی ندارم .دکترم هرجایی که رفتم گفتم اق ...

پس خیالت راحت با خیااال راحت حامله شو بدون استرس

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
سلام، بله عزیزم مش گذاشتم یه دردایی بعد گذشت این همه مدت گاهی دارم تو همون قسمت ها ولی نمیدونم مرتب ...

سلام عزیزم منم شرایط شمارو دارم دیروز سونو دادم و تشخیص فتق بود سمت راست قسمت شرمگاهی برجسته شده و یکم پایین تر از خط سزارینه، دارم دیوونه میشم اگه عمل کنم بچمو چکار کنم یکسال و نیمشه هنوز شیرمیخوره و اگه ازم بغل بخواد...😓 خود عملش و دردا و مشکلاتی ک میگن بعدش وجود داره😭من برای سزارینم اذیت نشدم فقط سردرد وحشتناکی داشتم تا ۴ روز

سلام عزیزم منم شرایط شمارو دارم دیروز سونو دادم و تشخیص فتق بود سمت راست قسمت شرمگاهی برجسته شده و ی ...

عزیزم منم بچم یکسال و نیمش بود بهونه ای شد که از شیر بگیرمش کم کم

البته میتونی شیر بدی فقط یه روز بستری رو ندی بهتره برای دارویی که میگیری

بعد بچت الان کامل غذا میخوره غصشو نخور.

سبک زندگیتو عوض کن مثلا من میبردم بچمو تو حموم سرپا میشستم زمانی که میخواستم پوشک عوض کنم

سبک و سنگین کن تونستی زودتر عمل کن

برای سر درد و اینا هم به پزشکت بگو حتما رو دارو بیهوشی دقت میکنه برات

عزیزم منم بچم یکسال و نیمش بود بهونه ای شد که از شیر بگیرمش کم کم البته میتونی شیر بدی فقط یه روز ب ...

مرسی عزیزم منم برای تعویض پوشک همینکارو میکنم ولی باید یه فکر دیگه ای کنم شما بیهوشی کامل بودین یا بیحسی؟ 

مرسی عزیزم منم برای تعویض پوشک همینکارو میکنم ولی باید یه فکر دیگه ای کنم شما بیهوشی کامل بودین یا ب ...

خودم بیهوشی کامل خواستم چون به دارو بی حسی شون حساسیت دارم از سر سزارینم متوجه شدم

اره عزیزم راه زیاد هست

تازه من یک ماه بعد جراحیم تک و تنها بودم همه ازم دور بودن

یه سوال بعد چند وقت مهاز عملتون گذشت تونستید کار های سنگین مثل بلندگردن وسایل بالای پنج کیلو رو انجام بدین؟ من هم عمل کردم یکسال گذشته میخوام بدونم کی میتونم دوباره سنگین ورزش کنم. 

محتاجم ب دعا  انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد❤️❤️❤️❤️❤️

سلام gisooجان شما جراحی فتق انجام دادید؟

از جراحی راضی بودید؟

الان مشکلی نداری؟ کدوم بیمارستان و پزشک بود جراحیتون

خواهش میکنم راهنمایی کنید