2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی فکر کردم کلا باید استراحت باشم.توکل بخدا ببخشید وقتتون رو گرفتم انشاالله ک سلامت باشین همیشه مم ...

شما عمل کردین؟؟؟ چجوری بود؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
کجا عمل کردی عزیزم؟؟؟ منم باید پسرفردا عمل کنم خیلی میترسم

شما عمل کردین؟ علایمتون چی بود؟ سخت بود عمل؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
بله من انجام داده ام سمت راستم بوده که به ان فتق روده می گویند وبر اثر کارهای سنگین ایجادمیشه وپرده ...

مامان منم بایددبره اما میگهدمن نمیخام انجام بدم دوباره برمیگرده 😕

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
مامان منم بایددبره اما میگهدمن نمیخام انجام بدم دوباره برمیگرده 😕

سلام

احتمال برگشت اون خیلی کمه ولی خدای نکرده این فتق روده به مرور زمان باعـث سیاه ومرگ قسمتی از روده بشه که خود این هم مساله ساز میشه.

سلام احتمال برگشت اون خیلی کمه ولی خدای نکرده این فتق روده به مرور زمان باعـث سیاه ومرگ قسمتی از رو ...

وای خدایا میگه دردندارم نمیرم😐چه بکنم باعث مرگ میشه یعنی

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
من دوماه و نیمه عمل کردم بچه کوچیک دارم اما خب 2"ماه کاملا استراحت کردم الانم بلندش نمیکنم اما جا عم ...

سلام شمامش گذاشتین؟الان درد نداره؟من هم مش دارم گاهی دردش خیلیه خیلی اذیتم

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
سلام شمامش گذاشتین؟الان درد نداره؟من هم مش دارم گاهی دردش خیلیه خیلی اذیتم

سلام، بله عزیزم مش گذاشتم

یه دردایی بعد گذشت این همه مدت گاهی دارم تو همون قسمت ها ولی نمیدونم مرتبط به وجود مش هست یا مشکل دیگم

سلام، بله عزیزم مش گذاشتم یه دردایی بعد گذشت این همه مدت گاهی دارم تو همون قسمت ها ولی نمیدونم مرتب ...

منم الان نزدیک سه ساله حتی بعد مش بارداری داشتم اما بیشنر مواثع درد دارم تا کشاله رانم میسوزه همین الان هم درد دارم یه بالش میزارم بین پام تا دردش کمتر شه...کاش راهی بود واسه دردش

سلام، بله عزیزم مش گذاشتم یه دردایی بعد گذشت این همه مدت گاهی دارم تو همون قسمت ها ولی نمیدونم مرتب ...

من توده جدار شکم داشتم توده رو که برداشتن جدار شکمم برداشته شد فقط سمت چپ و مش گزاشتن بیشتر مواقع ورم داره

من توده جدار شکم داشتم توده رو که برداشتن جدار شکمم برداشته شد فقط سمت چپ و مش گزاشتن بیشتر مواقع ور ...

من چون اندومتریوز دارم این دردا رو گذاشتم پای اون

ولی دکتر جراحم گفته بود مش پین میشه به بدن شاید درد برا اونه نمیدونم والا من چون برا بیماریم هنوز درمان نشدم گذاشتم به حساب اون

منم الان نزدیک سه ساله حتی بعد مش بارداری داشتم اما بیشنر مواثع درد دارم تا کشاله رانم میسوزه همین ا ...

سلام من تاپیک شماراخواندم منم 4ساله به خاطرفتق شکم برام مش گذاشتن میخواستم بارداربشم شماگفتین باردارشدین مشکلی براتون پیش نیومد منم ترس دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

سلام من تاپیک شماراخواندم منم 4ساله به خاطرفتق شکم برام مش گذاشتن میخواستم بارداربشم شماگفتین باردار ...

سلام عزیزم مش اطراف ناف هم دارین؟  دو طرف جدار شکمتون مش هست؟ یا که فقط یک سمت جدار شکمتون مش هست؟ پیش چ دکتری و کجا عمل کردین ؟ نظر دکترتون چی بود در مورد بارداری؟ به سوالام جواب بدین تا بتونم کامل راهنماییتون کنم

سلام من تاپیک شماراخواندم منم 4ساله به خاطرفتق شکم برام مش گذاشتن میخواستم بارداربشم شماگفتین باردار ...

من توده داشتم توده رو برداشتن جدازر شکمم البته فقط سمت چپش کامل برداشته شد مش گذاشتن برام همون موقع دکتر گفت که میتونم باردار بشم و ن سزارین ن طبیعی هیچ مشکلی برام بوجود نمیاد من با وجود مش بارداری راحتی داشتم البته بلاخره مثل بارداری اولم فرز نبودم ولی خب اونقدر ها هم سخت نبود و با وجود لگد پرونیایه جنین داخل شکمم اذیت نبودم اونجور نبود که بترسیدم درد بگیره  و اینکه من بخاطر جفتم جلو بود و شکل نیمه قلبی رحمم و هم مش یعنی با وجود این سه مشکل و باز بخاطر اینکه ساکن منطقه محروم هستم و از لحاظ پزشکی اوکی نیست دکتر زنان قبول به عملم نشد پرونده پزشکیم واسه پزشک جراحم فرستادم و خودشون قبول به سزارینم شدن من سزارینی بودم و جراح عمومی سزارینم کردن نه جراح زنان...و اینکه اصلا دست به مش نزد یعنی حتی احتیاج به تعویض هم نشد و برا سزارین از سمت راست شکمم برش داد خلاصه که کار به کار دان سپرده شد......... ولی الان گاهی درد دارم گه درد من از مش نیست از عود کردن توده است گلم.