2777
2789
نه عزیزم شهرستانم.یعنی الان سونو رحم و مثانه بدم فتق باشه متوجه میشن؟!

وقتی خود دکتر اسم فتق رو تو سونو ها نوشته صددرصد انجام میدن

برا فتق برو جراح عموم تا مطمئن شی اخه گاهی وقتا سونو سر فتق اشتباهم میشه دکترا با معاینه دقیق بهت میگن

وقتی خود دکتر اسم فتق رو تو سونو ها نوشته صددرصد انجام میدن برا فتق برو جراح عموم تا مطمئن شی اخه گ ...

ممنون عزیزم از راهنماییت .من زیر شکمم میسوزه شرمگاهم درد میکنه البته عفونت زنانگی و ی کم عفونت ادراری دارم کار سنگینم کردم نمیدونم حالا مال کدوم یکیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم از راهنماییت .من زیر شکمم میسوزه شرمگاهم درد میکنه البته عفونت زنانگی و ی کم عفونت ادرار ...

منم این دردارو داشتم خصوصا شرمگاه ک ورم کرده بود من فک میکردم از عوارض سزارینه

هرچند الانم درد داره

ولی خب دردای مشابهی ان بین فتق و اندومتریوز و عفونت

منم این دردارو داشتم خصوصا شرمگاه ک ورم کرده بود من فک میکردم از عوارض سزارینه هرچند الانم درد داره ...

من چندماه پیش بچم سقط شد .بعدش عفونت گرفتم چون کورتاژی بودم.من ورم یا بیرون زدگی ندارم سوزش فقط وای یعنی فتقه ب نظر شما؟! بعد شما جراحی باز کردین یا لاپاراسکوپی

جراحی باز سوزش کشیدگی درد و دل پیچه انشاالله تو سونو مشخص شه

انشاالله هفته دیگه سونو وقت گرفتم دعام کن فتق نباشه.

جای عملتون مونده؟! چند وقت استراحت کردین ؟! بیهوشی کامل ؟ببخشید وقتتون رو گرفتم عذر میخوام واقعا استرس دارم جوری ک بالا میارم گلاب ب روتون

انشاالله هفته دیگه سونو وقت گرفتم دعام کن فتق نباشه. جای عملتون مونده؟! چند وقت استراحت کردین ؟! بی ...

جا عمل ک مث خط سزارین اگه نخوای بمونه پمادای مخصوصی هستن ک بزنی و جاش بره. 

بسته ب بدن خودت نهایتا دوهفته سرپایی کار سنگین تا ۳ماه ممنوعه، عملم ی روز بستری ای کل عمل نیم ساعت بیستر نیس 

خودم خواستم بیهوشی کامل چون ب بی حسی حساسیت دارم خودمم خواستم نخم جذبی نباسه چون ب نخ جذبی حساسیت دارم

جا عمل ک مث خط سزارین اگه نخوای بمونه پمادای مخصوصی هستن ک بزنی و جاش بره.  بسته ب بدن خودت نه ...

بعد سه ماه میشه کار سنگین کرد مثل جا ب جایی مبل و بوفه ای چیزی کلا گاهی پیش میاد یا دوباره درمیاد فتق؟!با لاپاراسکوپی خوبه ک جاش نمونه من بچه ندارم میگم اگه فتق باشه نتونم بچه بغل کنم بزنه بیرون ای خدااا دارم دیونه میشم خیلی حالم بده

بعد سه ماه میشه کار سنگین کرد مثل جا ب جایی مبل و بوفه ای چیزی کلا گاهی پیش میاد یا دوباره درمیاد فت ...

اخه برا فتق دکترا کم پیش میاد لاپرا کنن لاپرا فک میکنی برشش کوچیکه اونم برش ب اندازه انجام کار داره. 

بعدش مش میذارن ک عود نکنه

من خودم الان بچم 17ماهشه ۲ماهو نیمه جراحی کردم بغلش نمیکنم 

کارای سنگین کنی ممکنه جا دیگت فتق دربیاره 

ولی اگه فتق باشه و عمل کنی تا بغل بچه دوره نقاهتت تموم شده

اخه برا فتق دکترا کم پیش میاد لاپرا کنن لاپرا فک میکنی برشش کوچیکه اونم برش ب اندازه انجام کار داره. ...

اخی عزیزم بغلش نکن فعلا تا خوبه خوب بشی ...سخته ولی من شش هفت کیلو شاید بارم بود گذاشتم ماشین شوهرم میگه فتق نیست زیر ده کیلو بدن میتونه تحمل کنه مگه الکیه

اخی عزیزم بغلش نکن فعلا تا خوبه خوب بشی ...سخته ولی من شش هفت کیلو شاید بارم بود گذاشتم ماشین شوهرم ...

نمیدونم والا شاید فشار اومده زیر دلت درد گرفته با توجه ب سقطی ک داشتی

پیش میاد دیگه 

انشاالله ک هرچی هست خیره