2777
2789
من انقدر دوس دارم هفته ای یه بار میرم😁😁😁😁

خوش ميگذره؟؟😂😂

خدا بگم چيكارت كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دکتره منو میشناسه تا میرم میگه وسیله معاینه گرفتی از داروخونه؟😁😁😁😁

😐😂

پاپ اسمير؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عفونت شدید دارم 4دوره دارم دارو استفاده میکنم باید بعدِ هر دوره برم عذابه ولی بدتر ازون عذابِ عفو ...

منم عفونت و زخم دارم فردا داروهام تموم میشن باز باید برم.اصلا دوس ندارم داروهای تموم بشه  

منم عفونت و زخم دارم فردا داروهام تموم میشن باز باید برم.اصلا دوس ندارم داروهای تموم بشه   &nbs ...

حتما درمانش کن من اون ماه یه دل درد شدیدی در حد مرگ گرفتم از زوره عفونت

دوباره میسازمت💪

نه وسیله معاینه عفونت دارم دیگه خودش مونده چی بم بده هیچی خوبم نمیکنه😢

من يبار براي پاپ اسمير رفتم گريم. اشت درميومد...

خب چرا دكترتو عوض نميكني؟؟

من يبار براي پاپ اسمير رفتم گريم. اشت درميومد... خب چرا دكترتو عوض نميكني؟؟

من تاحالا پاپ اسمیر نرفتم

اتفاقا دکترم خیلی خوبه منتها چن دوره برام لکورکس

کلتریمازول2%

مترونیدازول واژینال

و چن جور قرص نوشته خوب نشدم

این بار برام تریامسولین نوشت

خیلی بهترم 

امیدوارم دوره اش تموم بشه خوب بشم

دوباره میسازمت💪