2777
2789
من تاحالا پاپ اسمیر نرفتم اتفاقا دکترم خیلی خوبه منتها چن دوره برام لکورکس کلتریمازول2% مترونیداز ...

اگه ديدي نتيجه نداد دكترتو عوض كن 

براي امتحان هم كه شده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ديدي نتيجه نداد دكترتو عوض كن  براي امتحان هم كه شده

3تا دکتر عوض کردم اخر این بهم گفت عفونتت شدیده و تشخیص داد

گفت نمیدونم چرا خوب نمیشی

همه داروهای عفونت هم چن تاس دیگه باید بری دنبال درمانهای خونگی

دوباره میسازمت💪

3تا دکتر عوض کردم اخر این بهم گفت عفونتت شدیده و تشخیص داد گفت نمیدونم چرا خوب نمیشی همه داروهای ع ...

مامان منم عفونت خيلللي شديد داشت هرجا رفت خووب نشد

آخر رفت پيش يه دكتر دو رگه 

خوب شد بعدش حامله شد

علائمت چيه؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان منم عفونت خيلللي شديد داشت هرجا رفت خووب نشد آخر رفت پيش يه دكتر دو رگه  خوب شد بعدش حا ...

هیچیم نیس فقط بیرون واژن خارش شدید دارم ینی صبح پامیشم انقدر خاروندم خون میزنه بیرون

دوباره میسازمت💪

هیچیم نیس فقط بیرون واژن خارش شدید دارم ینی صبح پامیشم انقدر خاروندم خون میزنه بیرون

عههه چقد بد 

دعا ميكنم زوودتر خوب شي عزيزدلم❤️❤️❤️

فدات شم گلم حالا خدا کنه خوب شدم حامله نشم😢😧

حتما خووب ميشي عزيزمم

اگه با عفونت هم احتمال بارداري هست جلوگيري كن