2777
2789
عنوان

بالاتر رفتن قیمت پوشاک...!

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 55 پست

بچه ها من الان داشتم تو  دیوار می گشتم قیمت ها رو پایین زده بودن واقعا واسه جهیزیه لازم نیست نو بخرید طرف یخچال و شش ماه استفاده کرده ۵ شش تومن داره ارزون تر میده لباسشویی هم همین طور

دنیا اونقدرها جدی نیست   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس این دولتیا مردن .چرا کاری نمی کنن

بمیرند راحت شیم.عزیزم پس چطور جیب خودشون و بچه ها و داداشاشون رو پر کنند؟

میخوام نفرین نکنم ولی نمیشه.الهی به وضعیتی بیفتند که برای پیدا کردن یه پوشک در به در بشند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
پس این دولتیا مردن .چرا کاری نمی کنن

خب نمیتونن عزیزم کاری از دستشون بر نمیاد. شما حساب کن وقتی قیمت ارز و سکه رو به زور نگه داشتن و بازار رو امنیتی کردن یعنی قیمت واقعی اش خیلی بیشتر از اینه و فنرش در بره اینبار کولاک میکنه متاسفانه..حالا فقط ارز نیست همه چیز به قول استارتر دو برابر الان میشه بازم

بمیرند راحت شیم.عزیزم پس چطور جیب خودشون و بچه ها و داداشاشون رو پر کنند؟ میخوام نفرین نکنم ولی نمی ...

بدبخت الان کارگر و کارمند و نظامیه

جیبای همشون پر پوله که یادشون از مردم نمیاد

خب خودشون کشیدن بالا .خزانشون پر شد کنترل از دستشون خارج شد

قیمت ها پایین نمیاد دیگه بالاتر ولی میره چون شواهد و تمام عوامل نشون میده که پایین اومدنی در کار نیست متاسفانه . من همون وقتی که میگفتن دلار 7 تومن شد گفتم...وقتی دلار میشه گفت اومده پایین که قیمت کالاهاهم بیاد پایین ولی متاسفانه دلارو به زور کنترل کردن ولی اجناس داره میره بالاتر این یعنی قیمت ارز و طلا به زور پایین نگه داشته شده..