2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگفت دوتا از عمه های من حق ندارن پاشونو بذارن تو تالار شب عروسی ولی دوتای دیگه حق دارن برعکس شد کاری کردم ک اون دوتا هم روز گهیزیه برون اومدن هم یکیش عروساشو اورد شام دادیم ب همشون و همشب عروسی و پاتختی اومدن چون نامزد بودم گفتم یه کلام عزیزم در مورد این مسائل مهمونا و جشن و ...بابام میدونه کیو دعوت کنه با بابات والسلام!!!

اما گلم من نامزد بودم هنوز الان شما شوهرت اختیار داره خب دیگه پدراتون کاره ای نیستن اگه خودتم موافقی نری و از دخترعموت بدت میاد لج نکن ک بگی پس عروسیفامیل توام نمیام این منطق توش نیس بچگانه اس خب اگه فامیل اونم سوسه اومد حق دارین نرین...درضمن اگه دوس داری بری با زبون و قلق خودش راضیش کن ب هیچکس جز شما دوتا ربطی نداره وقتی بگو ک اعصابش آرومه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

من خودم به خاطر بابام اینا میخوام برم چون میدونم رسواشون میکنن کوفت میشه عروسی براشون.وگرنه خودم همچین برام مهم نیس اخه واسه عقدش من یه شهر دیگه زندگی میکردم با این ک نیم ساعت راه بود به من نگفته بودن بودن .بعدشم گفتن خودش باید میومد من خیلی ناراحت شدم خدا میدونه دلم همش اونجا بود خیلی گریه کردم .

نمیشه حالا هیچ جوره راضیش کنی عزیز دلم ؟؟؟ چون ادم نره عروسی هم بد میشه هم دلش میمونه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
من خودم به خاطر بابام اینا میخوام برم چون میدونم رسواشون میکنن کوفت میشه عروسی براشون.وگرنه خودم همچ ...

ببخشیدا چه سبکی تو من جای تو بودم نمیرفتم اونا احترام نذاشتن عقد دعوتت نکردن پیش شوهر کوچیکت کردن ب هیچ عنوان عید و ...هم خونشون نمیرفتم 

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
ببخشیدا چه سبکی تو من جای تو بودم نمیرفتم اونا احترام نذاشتن عقد دعوتت نکردن پیش شوهر کوچیکت کردن ب ...

من اصلا رفت امد ندارم باهاشون عزیزم.الانم وقتی یاد عقدش میوفتم ناخوداگاه اشکم در میاد.فقط به خاطر مامان بابام میگم بریم

اهان عقد دعوتت نکردن

خوب دیگه 

مادرت بهشون بگه مگه به دامادم احترام گذاشتید که الان انتظار دارید بیاد تمام 

با اینجور ادم هایی که خودشون همه جور بی احترامی می کنند ولی وقتی کسی بهشون حرفی به زنه ناراحت میشند باید مثل خودشون برخورد کرد که یاد بگیرند احترامه  که احترام میاره