2777
2789
بازار شوش هست به نظرت؟

باید همه لوازم خونگیا داشته باشن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط برای خورد کردن سبزی میخوای فکر کنم یه دستگاه جداگونه باید بخری، سبزی خورد کن تو بازار زیاده ...

سبزی نه عزیزم

میخوام برا سالاد یا ترشی درست کردن یا موارد اینجوری ازش استفاده کنم

عزیزم من غذاساز ۳۲ کاره دارم مولینکس. ولی اصلا ازش استفاده نکردم. چون بزرگه و دنگ و فنگ داره‌.

به جاش یه گوشت کوب برقی سه کاره دارم. هم گوشت کوب برقیه، هم همزن داره، هم خورد کن. خیلییی راضیم. چون سبکه، دم دستم گذاشتم. عصای دستمه. تا حالا چیز دیگه ای هم لازمم نشده.

سبزی نه عزیزم میخوام برا سالاد یا ترشی درست کردن یا موارد اینجوری ازش استفاده کنم

پس همون غذاساز،میخوای در واقع من عکس مال خودمو برات میذارم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
غذا ساز ینی یه چی مث سایا؟

غذا ساز خیلی کارا انجام میده واسه من ۲۸ کارس 

خرد میکنه رنده میکنه خلالی ورقه ای 

اب مرکبات گیری هست و...مارکش کنووده

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
با گوشتکوب برقیت چیا رو میتونی خرد کنی؟

خود گوشت کوبو برای له کردن بادمجون برای کشک بادمجون و میرزا قاسمی. برای له کردن گوشت.

برای درست کردن گوشت کوبیده آبگوشت.

همزن هم که برای درست کردن کیک.

خورد کن هم برای همممه چی دیگه. پیاز، میوه، سبزی، درست کردن شیرموز، درست کردن طالبی بستنی و ...