2777
2789
زمان تاثیر داره نزدیک تخمک گذاری بزرگ ترن مال من قبل پری بود ک دیگ ب قولی ته مونده هاشه در صمن من بر ...

اره منم بار اول سونو دادم همش فولی ریز داشتم که گفت تنبلی داری ی مقداری خدا کنه حل بش ان شاالله میترسم نی نی دیر بیاد

خدایاشکر🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم بار اول سونو دادم همش فولی ریز داشتم که گفت تنبلی داری ی مقداری خدا کنه حل بش ان شاالله میتر ...

نه بابا ب این چیزا فکر نکن من با این مشکل یبار باردار سدم اونم ۲ماه گرفت اما سقط شد ایشالا بازم میشم و باهم خبر نی نی دار شدنمون و میدین

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
نه بابا ب این چیزا فکر نکن من با این مشکل یبار باردار سدم اونم ۲ماه گرفت اما سقط شد ایشالا بازم میشم ...

ان شاالله عزیزمم ان شاالله دوتامون خیییلی زود باردار بشیم من یکی از مشکلااتم استرس زیاده

خدایاشکر🌹
ان شاالله عزیزمم ان شاالله دوتامون خیییلی زود باردار بشیم من یکی از مشکلااتم استرس زیاده

اشتباااااااه بزرگ همینه بیخیال شو باور کن رمزش همینه ک روزی ک فکرم نمیکنی باردار میسی

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2183190/هر-روز-همه-یک-صلوات-برای-یکی-از-خانومهایی-که-میخوان-مامان-بشن

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
من هیچ مشکلی ندارم پریودامم منظمه قبل اقدام هم چکاب کردم اما نمیدونم چرا باردارنمیشم خیلی ناراحتم😔

عزیزم اگه مشکلی نداری پس چاره ای جز صبر نیست؛چون بعضی خانوما یکم طول میکشه تا باردار بشن.من ده سال پیش که واسه دخترم میخواستم اقدام کنم مادرشوهرم میگفت حداقل شش ماه میکشه تا باردار بشی پس زودتر شروع کن.منم بخیال چند ماه بعد اقدام کردم و همون بار اول باردار شدم.ولی ماه قبل برای بچه دوم اقدام کردم و خبری نشد.مجبورم فقط صبر کنم و توکل به خدا.ایشالله که این ماه مامان بشی عزیزم😙

بچه ها در مورد دعای شیخ بهایی که واسه باردار شدنه و به کمر میبندن چیزی شنیدین؟میگن خییییلی جواب داده ...

من ی بار ی هفته ی ایه بود بستم تا اخر نبستم واس خیلیا منم شنیدم ج داده

خدایاشکر🌹