2777
2789
عنوان

چه کنم باهاش

103 بازدید | 14 پست

دیروز به شوهرم میگمکمریضی برو دکتر سرماخورده میگه نه چیزیم نیی  شب اومده از دکتر وامپول زده دادو بیداد چرا سوپ نپختی میگم تو گفتی خوبم منم دمپخت داشتم انقدر داد زدو بعد رفت خوابید همش میگه بهم برس اصلا کاری تو خونه نمیکنه طلبکاره همیشه میگه من کار میکنم برا شماامروز و دیشب انقددر گریه کردم مردم انقدر نفرینش کردم

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

مردا وقتی مریض میشن خیلی لوس میشن عب نداره دلش خواسته بهش برسی خو براش اب میوه و سوپ و قرصاشو ب موقع ببر

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا نفرینش میکنی خب راس میگه از صبح تاشب کار میکنه خسته میشه دیگه نمیتونه بیاد تو خونه هم کار کنه خب میگفتی باشه زود براش یه سوپ میختی جو پرک میریختی هم لعاب زیاد داره هم فوری میپزه گریه هم نداره 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
برا ی سوپ نفرینش کردی.کاااافر.خو مریضه.مردا وقتی مریضن زیر دو تا پتو دارن میلرزن میگن خوبیم.بش برس.ب ...

لری؟😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
کلهر لره عایا؟؟؟کوردم    

ا فک کردم فقط خودمون اینجوری میگیم کافر😂🤣