2777
2789

سلام عزیزان ان شاء الله همتون حاجت روا بشید بیایین برای حاجت جمع نفری صدتا امن یجیب بگیم هرکس شرکت میکنه بگه حاجتشم بگه تابراش دعاکنیم لطفا بروزرسانی کنین همه ببینن در ضمن ازهمتون خواهش میکنم برای سلامتی همسرم وپدرم ازته دلتون دعاکنید لطفا خواهش میکنم ازته دل ان شاء الله کار هیچ کدومتون به بیمارستان نکشه آمین بگین برای منو خانوادم دعاکنید هرکس برای دیگران قبل از خودش دعا کنه دعاش زود مستجاب میشه ازته دل برای من وهمه دعاکنید 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شفای چشام، 100 میخونم

ان شاء الله خدا شفای چشمای شمارو هم میده قبول باشه التماس دعا 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
شفای عشقم خدا حاجت شما رم بده

میگین شما هم صدتا؟ 

میگین شما هم صدتا؟  

میشه  برای خواهرم دعا کنی که زندگیش از هم نپاشه.شوهر بی حیا وبیغیرتش درست بشه.بچه ش شفا پیدا کنه.

برای برادرام دعا کن غم بی مادری رو طاقت بیارن.زندگیشون خوب باشه وخدایی.سلامتیش برگرده.

روح مادر جوونم شاد باشه.

برای نی نی هام دعا کن سالم وصالح باشن وبچم سقط نشه.مشکلات بارداری حل بشه

برای همسرم دعا کن که الان هم مادرمه هم همسرمه همه چیزمه.هیچ وقت منو تنها نذاره.همیشه سایه ش بالا سرم باشه نون حلال بیاره.از دستم به وقت خسته نشه

برای مادرشوهرم وخوهر شوهرام دعا کن که انقدر منی که باردارم ودرشرایط سختی به سر میبرم اذیتم نکنن.دلمو خون نکنن.خاله زنک بازی درنیارن.حرف وحدیثاشون از خودشون باشه وزندگی خودشونو بگیره ما رو رها کنن.منم آدمم.منم زمانی مادر داشتم که غصه مو می خورد.اینا چرا باید همش دلمو تو این شرایط بشکنن.دعا کن بحق امام حسین وطفل سه ساله ش هر چی بدی بهم می کنن من بد نشم با هیچ کس.خدا بدتر از مال خودشونو سر خودش و دختراش بیاره.

دعا کن مکر وحیله ی مادرشوهرم وخواهرشوهرام ونامادریم برای همه رو بشه ورسوای عالم بشن.دعا کن در حق هیچ کس ناحقی نکنم.

خواهش می کنم فراموش نکن خواهر خوبم.دلم پره.خالی نمیشم.قلبم داره تیر می کشه از دست اینا.همه دارن فیلم بازی می کنن دوروبرم.هر شب گریه می کنم تا خوابم ببره.

دعا کن موقع زایمانم درد نکشم.درد بی کسی نکشم.ای خدااا

استارتر عزیز ۱۰۰تا امن یجیب فرستادم الهی به حق علی اصغر  خدا همه مریض ها را شفا بده و مریض شما هم حالشون به زودی زود خوب بشه توکل به خدا حتما نذر حضرت علی اصغر کن خدادکمک کنه

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
میشه  برای خواهرم دعا کنی که زندگیش از هم نپاشه.شوهر بی حیا وبیغیرتش درست بشه.بچه ش شفا پیدا کن ...

عزیزه دلم غصه نخور خدا جای حق نشسته همین دنیا همگی جواب بدی هاشون میبینن شما فقط صبر کن وببین 

خدا خیلی مهربونه انشاالله همیشه شما وهمسرتون و بچه هاتون سالم وشاد درکنار هم زندگی کنید الهی همیشه خوش باشید همیشه خنده روی لباتون باشه 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
میشه  برای خواهرم دعا کنی که زندگیش از هم نپاشه.شوهر بی حیا وبیغیرتش درست بشه.بچه ش شفا پیدا کن ...

واقعا متاسفم عزیزم من اصلا بلد نیستم خوب حرف بزنم ولي ازخدامیخوام انقدر خوشبختی به تو برادرت وبچه هات وهمسرت هدیه کنه که تمام غم هات ازدلت بره ببین درهرخونه ای روباز کنی مشکل هست من بیست سالمه دوتا بچه دارم قربانی رسم ورسوم غبیه ای شدم که دخترای سیزده چهارده ساله رو شوهرمیدن دوماه داروی قوی اعصاب میخورم مادرم ناراحتی شدید قلبی داره نمیتونم حرف دلمو به کسی بزنم پدرم پاش داغونه ولی به خاطر پول نمیتونه بره عمل کنه ولی بازم بااین حال میره سره کار چون شکم شش نفره رو باید سیر کنه همسرم فردا یه آزمایش مهم داره دعا کن جوابش مشکلی نداشته باشه اینایی که گفتم یه صدم مشکلاتم هم نیست خدابیامرزه مادرتون رو براشون فاتحه میفرستم خدادستتو بگیره عزیزم مراقب برادرت باش