shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5944 عنوان بدقولی همسر 638 بازدید | 12 پست سلام خانما کلافه شدم از دست همسرم از بس ک بدقوله هر کاری قراره برام انجام بده تا انجام بده پدرمو در میاره هزار بار باید بهش بگم همش میگه انجام میدم منم از بدقولی بدم میاد همش حرص میخورم چیکار کنم آخه ؟؟ خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات 1397/07/29 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلا_بی_غم عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 689 شایدم فراموشکاره آخه داداشمم همینطوره از سر بدقولیش نیستا چون زیاد سرش شلوغه یادش میره همش باید یادش بندازی😊 بی تو با بدن لخت خیابان چه کنم🍀با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم😞
بهارکبانو عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8805 دوبار که کارش انجام ندادی حالا هرچی مثل اتو کردن لباس یا.... بعدش بهش بگوو ببین چقدر بد که ادم بد قولی می کنهشاید تلنگری بشه واسشتا یاد بگیره همون قدر که کار خودش مهم کار بقیه هم مهم هست
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5944 شایدم فراموشکاره آخه داداشمم همینطوره از سر بدقولیش نیستا چون زیاد سرش شلوغه یادش میره همش باید یادش ... سرش ک شلوغه واقعا ولی فراموش کار نیس ولی خب سخته خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5944 دوبار که کارش انجام ندادی حالا هرچی مثل اتو کردن لباس یا.... بعدش بهش بگوو ببین چقدر بد که اد ... من چون خیلی خوش قولم همیشه ب موقع همه کاری میکنم فکر خوبیه تا انجام بدم ببینم چی میشه خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
لیلا_بی_غم عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 689 سرش ک شلوغه واقعا ولی فراموش کار نیس ولی خب سخته آره واقعا سخته بی تو با بدن لخت خیابان چه کنم🍀با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم😞
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5944 اینقدر حرص میخورم ک حد نداره همیشه هم بهش گوشزد میکنم بازم تکرار میکنیه خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
khanoome_khoone عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 9077 دست رو دلم نذار كه خوووووونه😭😭😭😭😭همسر من خييييلى خوووبه. فقط يه بدى داره، اونم بدقول و فراموش كاره😫😫😫😩منم شديدا خوش و حواس جمع و ... مدااام بايد سر جزئيات بحث كنم. پير ميشم تا بخواد يه كارى واسم بكنه🤕👵🏼 اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5944 دست رو دلم نذار كه خوووووونه😭😭😭😭😭 همسر من خييييلى خوووبه. فقط يه بدى داره، اونم بدقول و فراموش ... آره دقیقا منم همیجورم کاش ی راه حلی بود خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات
khanoome_khoone عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 9077 من چون خیلی خوش قولم همیشه ب موقع همه کاری میکنم فکر خوبیه تا انجام بدم ببینم چی میشه من اين روشو امتحان كردم. همون موقع ميگه: عه! راست ميگى، خيلى بده. ولى باز همون آش و همون كاسه اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
khanoome_khoone عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 9077 كاش يكى كه تونسته بود اين اخلاق همسرشو اصلاح كنه، ميومد و كمك ميكرد😣 اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
shadigoliii مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 5944 فکر نکنم دیگه راه حلی باشه کاش حداقل خودمون اینقدر حساس نبودیم بعضیا خیلی خونسردن خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات