2777
2789
عنوان

بدقولی همسر

638 بازدید | 12 پست

سلام خانما کلافه شدم از دست همسرم از بس ک بدقوله هر کاری قراره برام انجام بده تا انجام بده پدرمو در میاره هزار بار باید بهش بگم همش میگه انجام میدم منم از بدقولی بدم میاد همش حرص میخورم چیکار کنم آخه ؟؟  

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شایدم فراموشکاره آخه داداشمم همینطوره از سر بدقولیش نیستا چون زیاد سرش شلوغه یادش میره همش باید یادش ...

سرش ک شلوغه واقعا ولی فراموش کار نیس ولی خب سخته 

دوبار که کارش انجام ندادی حالا هرچی مثل اتو کردن لباس یا....  بعدش بهش بگوو ببین چقدر بد که اد ...

من چون خیلی خوش قولم همیشه ب موقع همه کاری میکنم فکر خوبیه تا انجام بدم ببینم چی میشه 

دست رو دلم نذار كه خوووووونه😭😭😭😭😭

همسر من خييييلى خوووبه. فقط يه بدى داره، اونم بدقول و فراموش كاره😫😫😫😩

منم شديدا خوش و حواس جمع و ... 

مدااام بايد سر جزئيات بحث كنم. پير ميشم تا بخواد يه كارى واسم بكنه🤕👵🏼

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
دست رو دلم نذار كه خوووووونه😭😭😭😭😭 همسر من خييييلى خوووبه. فقط يه بدى داره، اونم بدقول و فراموش ...

آره دقیقا منم همیجورم کاش ی راه حلی بود 

من چون خیلی خوش قولم همیشه ب موقع همه کاری میکنم فکر خوبیه تا انجام بدم ببینم چی میشه 

من اين روشو امتحان كردم. همون موقع ميگه: عه! راست ميگى، خيلى بده. ولى باز همون آش و همون كاسه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ