2777
2789
عنوان

خسته م کرده

310 بازدید | 42 پست

همسرمو میگم فقط بلده هرچی میگم بگه نه دیشب بهش میگم میحوام برم اپلاسیون میگه نه میگم دوست دارم رانندگی یاد بگیرم میگه نه اخرشم به شوخی گوشی شو برداشتم رفتم تل گوشب ازم گرفت گفت دوستام چرت نوشتن نمیخوام بخونی بعدم من به شوحی گفتم چی داری بیار ببینیم گفت پرو نشو منم گفتم چرا همچین میکنی تو هم به گوشی من دست نزن من اگه بخوام فیلم ببینم کار سختی نیست باهات شوخی کردم میگه شیطونه میگه گوشی تو بگیرم فقط از حرف مردم میترسم اخه ما قبلا دعوامون شده بود شدید منم عصبی شدم گفتم اره اگه حرف مردم نبود خیلی انفاق ها میتونست بیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چدا انقدر رو گوشیش حساسه 

مشکوک میزنه ها 

تلش رو رو گوشیت نصب کن ببین چ خبره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم ی زن زیرک هرگز با شوهرش بحث و یکی به دو نمیکنه با سیاست و زنانگی خودش غیرمستقیم همسرشو وادار میکنه به خواسته هاش تن بده.من این مدل حرف زدنا و بحثارو نمیپسندم بین زن و شوهر.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

خب چرا اجازه ميگيري كه بهت بگه اره يا نه.خودت شل گرفتي از اول.جدي برخورد كن نه مثل يك آدم ذليل.اتفاقا قهر نكن ،فقط از خواسته هاي به حقت كوتاه نيا.چند روز ديگه برو براي خودت اپيلاسيون....

چی بگم عزیزم چیزی ب ذهنم نمیرسه .نمیدونم بعضی اقایون چرا هیچ  بهایی نمیدن ب خانومشون

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍