همسرمو میگم فقط بلده هرچی میگم بگه نه دیشب بهش میگم میحوام برم اپلاسیون میگه نه میگم دوست دارم رانندگی یاد بگیرم میگه نه اخرشم به شوخی گوشی شو برداشتم رفتم تل گوشب ازم گرفت گفت دوستام چرت نوشتن نمیخوام بخونی بعدم من به شوحی گفتم چی داری بیار ببینیم گفت پرو نشو منم گفتم چرا همچین میکنی تو هم به گوشی من دست نزن من اگه بخوام فیلم ببینم کار سختی نیست باهات شوخی کردم میگه شیطونه میگه گوشی تو بگیرم فقط از حرف مردم میترسم اخه ما قبلا دعوامون شده بود شدید منم عصبی شدم گفتم اره اگه حرف مردم نبود خیلی انفاق ها میتونست بیفته
حالا من تنها کاری که میکنم نظر رو میپرسم اگه مخالفت کنه دلیل میارم براش اگه باز مخالف باشه منم اهمیتی نمیدم و کار خودمو میکنم. میخوام یاد بگیره منم آدمم و برای خودم میتونم تصمیم بگیرم و به فکر خودم باشم .والا همه میگن تو از اون عاقلتری و حتی خانوادهش پیش ی نفر گفته بودن حیفه عروس ما شده پسرمون اذیتش میکنه
❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
اینجا اینطوری ساده گفتم عزیزم نمیشه حالا به نظرتون چطور باید میگفتم
عزیزم مردای غد قلق خاصی دارن که بعضی جاهائی که براشون مهمه باید ادای زنای ضعیف رو دربیاری و بهشون فوق العاده بها بدی و اینطوری خیلی جاها اونا ناخودآگاه بهت بها میدن و خواسته هاتو عملی میکنن.باید خودت بشناسی که مردت کجا براش مهمه رئیس باشه و چی مهمه.نباید نقش بازی کنی و کاملا زیرکانه باید انجام بدی.شوهرم اوایل باهمه چی مخالف بود و میخواست نه بیاره اما من شناسائی کردم جلوی چه کسانی براش مهمه رئیس باشه و من مطیعش شدم و دیدم که خیلی جاهارو آزادم گذاشت و حتی ناراحت میشه ازش اجازه بگیرم و توی خلوتمون همیشه اونه که میخواد مطیع باشه.کمی سیاست و صبر به خرج بده و از بحث و قهر دوری کن.ببین چطوری زندگی رو واست بهشت میکنه.
اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔