2777
2789
عنوان

خسته م کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست
همیشه هم مامانشون نیست.من که کل خانواده شون باهامن و واقعا باهم خوبیم و هوامو دارن بحز برادر شوهرم.و ...

ن کلا سبک تربیتی اقایون منظورمه کلا اینک از بچگی این برتری بهش القا میشه زندگی رو این برتری سخت میکنه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا فقط دوست داره حرف خودش باشه

حالا من تنها کاری که میکنم نظر رو میپرسم اگه مخالفت کنه دلیل میارم براش اگه باز مخالف باشه منم اهمیتی نمیدم و کار خودمو میکنم. میخوام یاد بگیره منم آدمم و برای خودم میتونم تصمیم بگیرم و به فکر خودم باشم .والا همه میگن تو از اون عاقلتری و حتی خانوادهش پیش ی نفر گفته بودن حیفه عروس ما شده پسرمون اذیتش میکنه

❤😍 محبوب من هرلحظه به نگاهت محتاجم.نگاهت را از من دریغ مکن. یکتای بی همتای من😍❤
ن کلا سبک تربیتی اقایون منظورمه کلا اینک از بچگی این برتری بهش القا میشه زندگی رو این برتری سخت میکن ...

اره شبیه باباشه

اینجا اینطوری ساده گفتم عزیزم نمیشه حالا به نظرتون چطور باید میگفتم

عزیزم مردای غد قلق خاصی دارن که بعضی جاهائی که براشون مهمه باید ادای زنای ضعیف رو دربیاری و بهشون فوق العاده بها بدی و اینطوری خیلی جاها اونا ناخودآگاه بهت بها میدن و خواسته هاتو عملی میکنن.باید خودت بشناسی که مردت کجا براش مهمه رئیس باشه و چی مهمه.نباید نقش بازی کنی و کاملا زیرکانه باید انجام بدی.شوهرم اوایل باهمه چی مخالف بود و میخواست نه بیاره اما من شناسائی کردم جلوی چه کسانی براش مهمه رئیس باشه و من مطیعش شدم و دیدم که خیلی جاهارو آزادم گذاشت و حتی ناراحت میشه ازش اجازه بگیرم و توی خلوتمون همیشه اونه که میخواد مطیع باشه.کمی سیاست و صبر به خرج بده و از بحث و قهر دوری کن.ببین چطوری زندگی رو واست بهشت میکنه.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
بله فک میکنه الان زمانه مرد سالاریه فقط میخواد بگه من مردم

دقیقا منظور منم همینه ‌.چون میخاد بگه من مرردم پس شروع میکنه ب مخالفت الکی وبی دلیل 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
خب گلم اپلاسیون هزینه نمیخواد در ضمن منم همینو میگه که الان همه بلدن قبول نمیکنه

اگر شاغل نیستی ماهیانه ازش بگیر تا برای مخارج صروری 

به مشکل نخوری گرچه این ادمی که شما میگی اونم میگه نه!

حال متکلم از کلامش پیداست
خیلی بده کلا ادم پشیمون میشه از ازدواج

واقعا اره بخدا حتی ارایشگاهم نمیذاره برم نمیذاره گواهینامه بگیرم مسافرتم ک اصلا هیچ جا نمیریم اصلا دیگه برام نهادینه شده که شوهر کردن فقط حمالی کردنه 

اگر شاغل نیستی ماهیانه ازش بگیر تا برای مخارج صروری  به مشکل نخوری گرچه این ادمی که شما میگی ا ...

نه ماهیانه ۱۰۰ میده چون بیشتر نمیتونه بده ولی ۱۰۰فقط خرج کارای ضروریم میشه و برای این کارا پولی نمیمونه

میگم میخوام برم استخر میگه نه.میگم برم لیزر مو زائد میگه نه.میگم میخوام فلان چیزو بخرم میگه نه.میگم میخوام پوستمو تمیز کنم با لیزر میگه نه .میگه فلان موقع باید بیای خونه ما میگم خب خواهرم میاد خونه مون منم ک تازه خونه تون بودم  قهر میکنه.خلاصه فقط مخالفه. منم خداروشکر نیاز ب پولش ندارم شاغلم و کارام میکنم.الانم فهمیده که من کوتاه نمیام چون خواسته غیرمنطقی ندارم