2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست
اتفاقا برعکس امیدوار باش ..حتی اگه خدایی ناکرده حامله نباشی امیدوار باش به روزهای بعد خواهرم ...ولی ...

نمیدونم. خب همین بلاتکلیفی ادمو اذیت میکنه. اگه مثل بچه ادم پریود میشدم سر وقت میرم برای برنامه ریزی برای ماه بعد . ولی اینجوریه بلاتکلیفیه دیگه.

بله امروز مارک لاوین رز زدم که بعد حدود یک ساعت و خورده ای... یه خط زوری توهمی دیدم. اول تاپیک توضیح دادم

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز مارک روژان بخر ..فردا صبح بزن من فقط و فقط روژان خوب بود 

ممنون از راهنماییت.   دعا کن حداقل از بلا تکلیفی در بیام  

[QUOTE=72324533]شما به خاطر شیر دهی حتما پریود نمیشی. من جاریم تو شیر دهی کلا پریود نمیشه[/QUOTE

همین انتظارش سخته هی میگم الان بشم الان نشم تازه چند روز دیگه میخوایم بریم مشهد میترسم اونجا بشم 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
[QUOTE=72324533]شما به خاطر شیر دهی حتما پریود نمیشی. من جاریم تو شیر دهی کلا پریود نمیشه[/QUOTE هم ...

اره واقعا این انتظارای تو اقدام  و استرس اونایی که حتی بچه نمیخوان برای پریودی اخر ما خانما رو میکشه...     

خرج بی بی چکم فقیرمون میکنه...  

قربونت..انشالله عزیز دلم خبرم کن هر چی شد خوشحال میشم ...

حتما. ممنونتم...

تیکرت میگه بارداری انشا... نی نی تو سالم بغل بگیری...  

مدیکور درست نیست    بقیه بی بی ها هم اگر زیر پنج دقه هاله انداخته قبوله

اره میدونم . ولی این توهمات و سردرگمی ادمو اذیت میکنه واقعا...

انقد دوفاستون خوردم وباهاش باردار نشدم از دوفاستون نفرت دارم خیلی هم گرون شده اشغال

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
انقد دوفاستون خوردم وباهاش باردار نشدم از دوفاستون نفرت دارم خیلی هم گرون شده اشغال

ممنون عزیزم چقد خوب حق مطلبو ادا میکنی  

ان شالللله مثبته عزیزم متم پنج روز ب موعدم بی بی زدم بعد خشک شدن هاله انداخت و الان دوروز مونده یکم موعدمه تو اگه از دادی باردار بودی خبر بده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  
نمیدونم. خب همین بلاتکلیفی ادمو اذیت میکنه. اگه مثل بچه ادم پریود میشدم سر وقت میرم برای برنامه ریزی ...

من لاوين رز رو دوست ندارم. چون در هر صورت خيلي كه بهش دقت كني خط تي رو ميتوني تشخيص بدي. ولي روژان خوبه اگه منفي باشه اصلا و ابدا خط تي ديده نميشه

الحمدلله حمداً كثيراً...