2777
2789
عنوان

بی بی چک

317 بازدید | 38 پست

سلام دوستان. قبلن دوره هام 30 روزه یا 28 روزه بود. سه ماه دوفاستون خوردم دوره هام شده بود 26 روزه. این ماه قطع کردم و اقدام کردم. نمیدونم یک هفته از موعد گذشته یا یکی دوروز.چون اگه 26 روزه باشم یک هفته و اگه 30 روزه یکی دو روز.

مدیکور گذاشتم چند روز پیش همون موقه یه خط خیییلی کمرنگ که بازور دیده میشد انداخت. دیشب و امروز بی بی لاوین رز گذاشتم و بعد دو ساعت یه هاله زوری در حد توهم میندازه. روز 24 یا 25 پریم هم یه لک کوچیک دیدم. پایین کمرم هم درد میکنه. حالا فردا میخوام برم دکتر. به نظرتون امیدی هست؟ کسی تجربه ای داشته؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

ان شاالله ک مثبته

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش حتما هستی. شاید لک لانه گزینه. ازمایش بده. بعد برو دکتر

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بیشتر ببینید

من مدیکور گرفتم بعد ۵ دقیقه هاله انداخت

بهد دوروز بعدش روژان گرفتم اونم هاله انداخت بعد رفتم ازمایش مثبت بود

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
بیشتر ببینید
شما تجربهشو داشتی اینجوری؟

بله گلم خیلی خوب هم داشتم...درست همونایی که گفتی ..من چراغ گوشیمو میزدم به بی بی چک بزور یه هاله میدیدم انگار توهم میزدم روز بعدش بازم اینطور تا اینکه یه لک دیدم کوچولو همون روزش رفتم آز مثبت بود 

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن

من هر وقت بخوام بی بی بزنم تمام تن و بدنم میلرزه چون بچه کوچیک شیر میدم پریودم نمیشم یه سال هم گذشت نشدم الان بی بی زدم منفی بود 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
من مدیکور گرفتم بعد ۵ دقیقه هاله انداخت بهد دوروز بعدش روژان گرفتم اونم هاله انداخت بعد رفتم ازمایش ...

نمیدونم این بی بی چک خیلی اعصاب خورد میکنه. ولی من زیاد امیدوار نیستم

بله گلم خیلی خوب هم داشتم...درست همونایی که گفتی ..من چراغ گوشیمو میزدم به بی بی چک بزور یه هاله مید ...

خداکنه برای منم مثبت باشه. ولی زیلد امیدوار نیستم...

من هر وقت بخوام بی بی بزنم تمام تن و بدنم میلرزه چون بچه کوچیک شیر میدم پریودم نمیشم یه سال هم گذشت ...

شما به خاطر شیر دهی حتما پریود نمیشی. من جاریم تو شیر دهی کلا پریود نمیشه

خداکنه برای منم مثبت باشه. ولی زیلد امیدوار نیستم...

اتفاقا برعکس امیدوار باش ..حتی اگه خدایی ناکرده حامله نباشی امیدوار باش به روزهای بعد خواهرم ...ولی من همین علایم رو داشتم بخدا...امروز صبح بی بی زدی ؟

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن