2777
2789
اه اه کپی مادرشوهرمه 

همسرم میگه شک نکن روزای خوب ما هم میاد و اون موقع اجازه نمیدم حتی با بهترین چاپلوسی ها دورو ورت باشن. خدارو شکر همسرم خیلی درک میکنه. 

مشاوره پوست و مو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همسرم میگه شک نکن روزای خوب ما هم میاد و اون موقع اجازه نمیدم حتی با بهترین چاپلوسی ها دورو ورت باشن ...

من کاری ب کارشون ندارم هیچوقتم مقایسه نمیکنم هرچند زندایی شوهرم با من کلا لجه و از من خوشش نمیاد اما بارها بخاطر اوضاع بد مالی بهم تیکه انداخته منم واگذار کردم بخدا الان کارش به جایی رسیده ک میگن شوهرش داره بهش خیانت میکنه ....

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من کاری ب کارشون ندارم هیچوقتم مقایسه نمیکنم هرچند زندایی شوهرم با من کلا لجه و از من خوشش نمیاد اما ...

من نمیتونم شعار بدم میبخشم واقعا بعضی چیزارو نمیتونم ببخشم و فراموش کنم. من رو پاگشا کرد گفت تو نامزدی ۷۰ تومن جنس بادران خریدین به جای اون به داداشم نگو فقط😕 ولی همین جاری پولدارم اومد ایران برای تولدش ست دستبند و ساعت گرفت نقره. 

مشاوره پوست و مو
من نمیتونم شعار بدم میبخشم واقعا بعضی چیزارو نمیتونم ببخشم و فراموش کنم. من رو پاگشا کرد گفت تو نامز ...

خاک تو سرش من از اینجور تبعیضا زیاد دیدم مثلا خواهرشوهر خودم کادوی عروسی به من 50 تومن اونم مچاله شده داد اما بخواهرش 500 داد مامانش اینا هم بمن هیچی ندادن اما به خواهرشوهرم ک ازدواج دومش بود و یه هفته بعد ما عروسی کرد یه جفت النگو دادن تازه واسه ما جشن نگرفتن گفتن نداریم بابای خودم جشن گرفت اما واسه دخترشون جشن توپ گرفتن 😐😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خاک تو سرش من از اینجور تبعیضا زیاد دیدم مثلا خواهرشوهر خودم کادوی عروسی به من 50 تومن اونم مچاله شد ...

منم عروسی نگرفتم چون گفتن نداریم خدارو شکر ک از همسرم راضیم ولی محاله ایناروو یادم بره

مشاوره پوست و مو
منم عروسی نگرفتم چون گفتن نداریم خدارو شکر ک از همسرم راضیم ولی محاله ایناروو یادم بره

خداروشکر انشالله خوشبختیتون انقد زیاد بشه ک همیشه شادی باشه تو جسم و روحتون .

من سایت های کلیکی واینارو میرم. درامدش کمه ماهی ۵۰ ولی دلخوشیه برام به هرحال واسه پول یه میوه یا خری ...

لطفا ی توضیح کامل بده منم درخواست دوستی دادم لینکشو بده ممنون

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️