2777
2789

ماهم همینطور گلم.یه درددل کوچیک کنم بچه ها؟شمام مثل خواهرام.چند شب پیش من تاپیکی شبیه همین تاپیک زدم.بعد یه نفر رفتهگفتش بود عنوان تاپیکای قبلیمو دیده بود گفتش (شما ماشین که میخواید بخرید،رحم اجاره ای هم که بله.والا شما از ما پولدارترین.)من فقط گفتمش کاش فقط به خوندن عنوان تاپیکام اکتفا نمی کردی و تا اخر تاپیکم میخوندی.خانوم گلا لطفا بدون تحقیق همدیگه رو قضاوت نکنیم.

انشاالله مشکلت حل میشه عزیزم.دنبال شغل باش اگر خودت شاغل نیستی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ها اتفاقا به شوهرم میگفتم تا ما خواستیم یکم آرامش بگیریم اوضاع باز خراب شد . حالا دوباره باید ...

دقیقا مث ما.. واسه اینه ک حقوق کارگر بدبخت بیچاره ها و کارمندا کمه!! دلیل همه مشکلات ما اینه پولمون ارزش نداره..

من امروز رفتم ۲ تا دونه کوچیک ماهی با ی مرغ خریدم شد ۵۰! 

این ۵۰ واسه یکی پول توجیببه بچشه واسه ما خرج ماهی یبار یا دو ماهی یبار وسیله خونه اس

........

انسانم آرزوست  
ماهم همینطور گلم.یه درددل کوچیک کنم بچه ها؟شمام مثل خواهرام.چند شب پیش من تاپیکی شبیه همین تاپیک زدم ...

بعضیافک میکنن چون اینجا مجازیه حق داریم خ راحت همه حرف بزنیم

انسانم آرزوست  
آخی عزیزم  ، حسرت نخور ، داداشای منم طلافروش یا دکتر متخصص هستن ولی زندگی ساده خودمو به زندگی ا ...

منم دورو بریام همه از لحاظ مالی ازمون بالاترن اما منم زندگیمو دوست دارم خداروشکر مشکل جدی ای نداریم 

فقط اگه لطف حدا شاملمون بشه و از لحاظ مالی هم اوکی بشیم 

✅محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...

من به جایی رسیدم که جوری کم مصرف میکنم مواد غذایی رو که مجبور نشم بازم برم خرید. ظهرش عدسی میزارم شبش اش و... چاره ای نیست. ۳ تومن بدهی به صاحب خونه و قسط و اینا داریم ولی هیچی به هیچی

مشاوره پوست و مو
سلام آره عزیزم

عزیزم من خارج کشورم نمیدونم که 100 تومن چند دلار میشه یه خانوم تاپیک زده بود سیسمونی میفروشی منم خیلی دوست داشتم سفارش بدم الان قیمت رو زده 900 و100  و70  من جمع کردم شد 260 الان این به دالر چند میشه میدونی لطفا بی زحمت بگو بهم ؟؟؟؟؟.

خدایا شکرت   
آخی عزیزم  ، حسرت نخور ، داداشای منم طلافروش یا دکتر متخصص هستن ولی زندگی ساده خودمو به زندگی ا ...

من خیلی حرص پول و میخورم .. عوضش پول هم از راه دور واسم شکلک در میاره در میره 😣

انسانم آرزوست  
دقیقا نگفتیم ازگشنگی مردیم که تحت فشاریم

واقعا.حالا تاپیک ماشین واسه ثبت نام سایپا و ایران خودرو زده بودم،یکی هم واسه ماشین دست دوم.کل پولمونم همون بود که همه ش هم وامه،میخواستیم بگیریم که شوهرم برن اسنپ(دانشجوی دکتراس ایشون).رحم اجاره ای هم فقط قیمتش رو میخواستم که همونجام گفتم نمیتونیم.خودم کلی غصه داشتم اون کاربر هم حسابی ناراحتم کرد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...