2777
2789
عنوان

جارییییم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست
خشک و بدرفتاره یا عروسه اوله.؟ یا از شانسش شوهرش جای پدر خونواده بوده..؟......

عروس اوله شوهرش هم اخلاق نرمالی نداره البته با اون خیلی بهتر برخورد میکنه شوهرش تا باماها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بهش خیلی احترام میزارن اینجوری نگو راجب خوانواده شوهرم خدایی مهربونن اما واسه من اضافه کاریم می ...

والا من قشنگ حال اون عروس درک میکنم.چون خانواده شوهرم از همون ابتدا بین منو جاریم فرق میگذاستن. اوایل خیلی برام مهم بود و اذیت میشدم.اما الان دیکه کاری بهشون ندارم .چون خودم میدونم که چیزی از  جاریم کم ندارم و این نامردی و ظلم خانواده شوهرمه. منم دارم با زندگی خودم حال میکنم و پای اونا رو از زندگیم قطع کردم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

خب جاریم و برادر شوهرم با نام های مستعار میگم مریم و علی 

مریم دختر بازو راحتی بوده مادر شوهرم مستعار میگم لاله 

لاله مریمو تو محرم با چادر میبینه خوشش میاد میره آشنایی بعد آشنایی پشیمون میشه(میفهمه باهاشون فرق داره دختره) بقیه میگن نمیشه تا اینجا اومدیم دختر مردم اذیت میشه 

علی هم ب مریم میگه من شدیدا مذهبیم ینی چادر حتی تو خونه ...

مریمم بله میده 

لاله اینام خیلی شاد بودن خیلی مریمو دوس داشتن و واسش طلا و ... لباس کادو تولد و میخریدن مثلا اون تولد نمیگرفت اما خواهر شوهرام براش کادو چنتا چنتا میگرفتن عادتشونه چنتا کادو میدن !؟

بعد کارای عقد پای خانواده عروسه دیگه

البته خرجش بعضی جاها پا داماد 

مریم میگه ما محضر عقد میکنیم و میایم خونه چشن میگیریم اما شام فقط ب بزرگای فامیل میدیم نه بیشتر !!!!

لاله هم میگه زشته اون همه فامیل اومدن آبرو ریزیه تو خونه شام میده ب همه بعد از جشن ینی اونجا نمیزاره کسی حرف از شام بزنه انگار ک وضیفه مادر عروس نیس بلکه وضیفه لاله هست

بعدم بعد ازدواجش با علی دعواهای متعدد داشتن و اینم همش میومده بد میگفته راجب علی جلو لاله و خواهر شوهرام خواهرم شوهرامم چیزی نمیگفتن!!! حتی قهرم نکردن جالبه تازه به مریم احترام میزارن چون عروسشونه !!! و سر بارداریش لاله همش میره بهش سر  میزنه اشتباها تو خونه ب جا اسم من اسم اونو میگه ب جا امس اون اسم منو و میترسه جاریم حساس شه تو خونه هی میگه نکنه الان فکر کنه تورو بیشتر دوس دارم بعد میترسه زنگ میزنه کلی با اریم حرف میزنه جایی میرن زنگ میزنه احوالشونو میپرسه اما جاریم باز به همه چی حسادت میکنه الان میگم ب چیا

من سفره عقدمو آوردم تو خونه انداختم مادرم گفته بود رسممونه البته خیلیم مادرم احترام میزاره به همه مهمونا هم شام داد و هر دفعه هم میاد بهم سر بزنه کلی خرت و پرت ینی اندازه یه وانت خرت و پرت میاره و ... (پیش مادر شوهرم زندگی میکنم ) بعد شوهرم واسم تولد گرفت خواهر شوهرام طبق عادت چنتا کادو گرفتن اما هر تیکه رو ب اسم یکی زدن مثلا سنجاق سر از طرف بچه خواهر شوهرم روسری از طرف شوهر خواهر شوهر و کیکم سفارش داده بود خود شوهرم و پدر شوهرم میخواست صد تومن بده اما چون دید مامانم اونجاس و یه میلیون میخواد بده کارتشو داد بریم خرید کنیم منم بی احترامی نکردمو فقط دو قواره پارچه چادر گل گلی خریدم همین ک واسه ساک عروس کشونم بمونه ینی زربه مالی ب پددر شوهرم نزنم آخرش جاریم گفت چرا واس من ازین کارا نکردین ه؟تون کادو دادین ب من شوهر خواهر شوهرم کادو نداد که!؟ و ....

یا میگه عقد من تو خونه نبود ک!!! حتی ب خاطرش خواستگاریم به هم خورد چون مریم  چهارصد تا سکه مهرش بود پدر شووهرم اینا میترسیدن مهرمو بالا ببرن اون حسودیش شه من شدم سیصد سکه ک مریم ناراحت نشه

یا میگم نکنه مریم دلش بشکنه مقصرش من باشم ؟ یا دلش بشکنه بیوفته ب زندگیمون دل شکستش خراب کنه همه چیو مثلا دیدین یکیو ناراحت میکنین دعا میکنه ناراحت شین بعد یهو مستجابم میشه!!!!

ابنجا تقصیر کار جاریت بابا این حسادتی که داره .من اینقدر اعتماد بنفسم بالاست که هیچ وقت حسادت جاریم نکردم.

تو هم از زندگیت و خانواده شوهر خوبی که داری لذت ببر عزیزم

برای چشم زخم هم مدام توی خونه آیه الکرسی بخون و ۴قل و فوت کن بخودت و کل خونت.انشالله چشم بد دور باشه از زندگیت😍😍😍😍

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹