2777
2789
عنوان

جارییییم

544 بازدید | 34 پست

دوستان میگم در نظر بگگیرید اگه من خودم ب خودیه خود خوب باشم شوهرمم خوب باشه و خوانواده شوهرم بهم برسن

حالا در نظر بگیرید جاریم زیاد خوب نباشه شوهرشم عصبی باشه از اول بهش گفته باشه زن مذهبی میخواد اما جاریم الان از مذهبی بودنش حتی ناراضیه و... و خانواده شوهرم کمتر بهش میرسن (در حد توان میرسن ب من فوق توان میرسن )

ب نظرتون اون حسودیش میشه یا اینکه این تفاوت بین منو اون قرار داده شده بده؟ خدا بدش میاد؟ ینی من گناهکارم؟ حقیقتا بابت اینکه نکنه حسرت بدل بشه یا چیزی یا چشمش زندگیمونو بگیره عذاب وجدان دارم شدید یه راهنمایی ریزی یا یه دلگرمی یا دلسری بدید ممنون

گناهو اون کسی میکنه که فرق میزاره و اونی که از این فرق لذت میبره حالا ببین کی جز کدوم میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از همچین خانواده شوهر نگذره واقعا

ولی مشکل از شما نیست عزیزم عذاب وجدان هم نداشته باش 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

خب من واس کارایی ک برام میکنن خوشحال میشم اما همین ک یهو در سکوت گفته میشه این کارا برا جاریت نشده چون خودش خوب نبوده همش دعوا و غیره داشتن اصن انگار آب سرد ریختن رو شادایام نمیدونم شاد باشم نباشم چیکار کنم

اون یکم خشکه و بد رفتار 

اگه خانواده ي شوهرش توجه كنن بهش اونم رفتارش خرب ميشه من به عنوان عروس هيچوقت الكي چپ نميفتم باهاشون تا اونا كاري نكنن اذيتم نكنن منم خوبم

خدا از همچین خانواده شوهر نگذره واقعا ولی مشکل از شما نیست عزیزم عذاب وجدان هم نداشته باش 

بابا بهش خیلی احترام میزارن اینجوری نگو راجب خوانواده شوهرم خدایی مهربونن اما واسه من اضافه کاریم میکنن واس اون هم همه کار میکنن ولی دلشون باهاش نیست چون یه سری کارا کرده از چشمون افتاده (آبرو ریزی و دعوای زشت با شوهرش اومده گفته پسرتون نمیتونه از لحاظ جنسی منو فیلان بیسار اینارو ولش....)

اگه خانواده ي شوهرش توجه كنن بهش اونم رفتارش خرب ميشه من به عنوان عروس هيچوقت الكي چپ نميفتم باهاشون ...

خانواده شوهرم واقعن بی احترامی نکردن اینو میدونم ....

اون یکم خشکه و بد رفتار 

خشک و بدرفتاره یا عروسه اوله.؟ یا از شانسش شوهرش جای پدر خونواده بوده..؟......

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

دوستان متنو خوب بخونید میگم واس اون تمام وضایف حتی بیشتر انجام میدن اما واس من خیلیییی بیشتر انجام میدن ینی خانپاده شوهرم اصلن با عروساشون بد نیستن میگم اون خودش نمیاد نمیره و کمی حسوده ک منو ترسونده ازین حسود بودنش