امروز رفتم سونو انومالی همه چی خوب بود و جنسیتش هم دختر بود هم دخترم هم شوهرم هر دو خوشحال شدن ولی خودم دوست داشتم پسر باشه که مزه پسر داشتن هم بچشم اما گفت دختره نه که ناراحت باشم ولی دوست داشتم پسر دار هم بشم😕😕😕😕ممکنه اشتباه بکنه سونوگرافی یا امکان خطا صفره؟
من برعکس توام ولی هفته دوازده گفتن احتمال دختره...بچه هم سرش سمت راسته...حالت تهوع شدید دارم...به بو ...
ولش کن فقط دعا کن بسلامتی بدنیا بیاد دختر پسری مهم نیست شما بچه اولته دومیت پسر میشه من فقط به خاطر جور بودن جنسش دوست داشتم دومیم پسر بشه نه افکاری که بقیه راجع به پسر دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ک اگر دو دختر داشته باشم پسر نداشته باشم برام مهم نیست اما اگر دختر نداشتهذباشم غصه ام میشه ، اگر بچه اولم پسر شد برا دومی میرم دکتر تعیین جنسیت کنه برام
توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود... درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر
میگن تو هر پونصدتا یه اشتباه میشه ولی به دوست من هفت ماهگی تازه گفتن اشتباه گفتیم جنین پسره
اون یه نفرم زن داداش من بود تو ۱۲ هفتگی رفت گفت دختره.هفته بعدش افتاد یه خونریزی گفتن شاید بچه سقط شده فرستادنش همون سونو گفت پسره وقتی بهش گفت که هفته پیش یه چیز دیگه گفتی .گفت اون موقع یچه ات ریز بود اشتباه شده.