2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 39 پست
دیگه بیشتر ازین میخوای بگه😁 من اگه بودم خیلی ناراحت می شدم خودش نتونسته پسر بیاره حالا از عروس انتظ ...

میدونم دست خودش نیس...6 شکم به عشق پسر زاییده...شاید اگه منم مثلا 5 پسر داشته باشم و یه دختر از پسر متنفر بشم دیگه....ولی میگم هر چی خیره خدا بهم بده 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
من برعکس توام ولی هفته دوازده گفتن احتمال دختره...بچه هم سرش سمت راسته...حالت تهوع شدید دارم...به بو ...

ولش کن فقط دعا کن بسلامتی بدنیا بیاد دختر پسری مهم نیست شما بچه اولته دومیت پسر میشه من فقط به خاطر جور بودن جنسش دوست داشتم دومیم پسر بشه نه افکاری که بقیه راجع به پسر دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک اگر دو دختر داشته باشم پسر نداشته باشم برام مهم نیست اما اگر دختر نداشتهذباشم غصه ام میشه ، اگر بچه اولم پسر شد برا دومی میرم دکتر تعیین جنسیت کنه برام

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
نه صددرصد نیس من ۱۸رفتم گف دختره ۲۳ گف پسره  انچنان شوکی بهم وارد شد بی سابقه ترین سوپرایز زند ...

با اطمینان گفته بود دختره یا احتمال داده بود اخه از منو گفت مطمئنا دختره

با اطمینان گفته بود دختره یا احتمال داده بود اخه از منو گفت مطمئنا دختره

با اطمینان آنچنان که  بعد که فهمیدیم پسره شوهرم میخواس بره سونوگرافیسته را بزنه ولی من نزاشتم

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین
با اطمینان آنچنان که  بعد که فهمیدیم پسره شوهرم میخواس بره سونوگرافیسته را بزنه ولی من نزاشتم

منم دلم میخواد اشتباه کرده باشه فقط برای دل خودم چون شوهرمو دخترم خوشحال شدن از دختر بودنش ولی من همه خیال پردازیام روی پسر بود تا حالا😕

میگن تو هر پونصدتا یه اشتباه میشه ولی به دوست من هفت ماهگی تازه گفتن اشتباه گفتیم جنین پسره

اون یه نفرم زن داداش من بود تو ۱۲ هفتگی رفت گفت دختره.هفته بعدش افتاد یه خونریزی گفتن شاید بچه سقط شده فرستادنش همون سونو گفت پسره وقتی بهش گفت که هفته پیش یه چیز دیگه گفتی .گفت اون موقع یچه ات ریز بود اشتباه شده.

اون یه نفرم زن داداش من بود تو ۱۲ هفتگی رفت گفت دختره.هفته بعدش افتاد یه خونریزی گفتن شاید بچه سقط ش ...

منظور سونو  انومالی هجده هفته بود دوازده هفته برا جنسیت نیس واسه سندرم دان و چندتا بیماری دیگه میگیرن اما انومالی خیلی دقیقه

منم دلم میخواد اشتباه کرده باشه فقط برای دل خودم چون شوهرمو دخترم خوشحال شدن از دختر بودنش ولی من هم ...

آخی عزیزم ولشکن مهم نیس 

مهم اینه یه فندق خوشگل موشگل میخواد بیاد بغلت

هرچی صلاحه خداست 

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین