گلی۶۵ مدیر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 51 پست یه از خدا بیخبری دارو ندارمون رو برده دستمون به هیچ جا بند نیست نون و نمکمون رو خورد و رفت... پدر و مادر پیرم گیر سقف بالا سرشون و افتادن به مستاجری برادرمم تو غصه و گرفتاری... خدا کجاست پس 1397/07/28 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 تو باید انرژی مثبت باشی برا خانوادت عزیزم دلداریشون بده دادم خیلی زیاد دارم میجنگم ولی امروز کم آوردم نمیدونم چرا
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 قربونت برم. خیلی داغونم. اهل نماز و اینا نیستم. اما همش دارم از ته دلم خدا رو فریاد میزنم. خدا گره ا ... آمیییین
همسرمهربون عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 481 دادم خیلی زیاد دارم میجنگم ولی امروز کم آوردم نمیدونم چرا طبیعیه خودتو یجور خالی کن ولی جلوی اونا قوی باش عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 طبیعیه خودتو یجور خالی کن ولی جلوی اونا قوی باش من خیلی جاها دست خیلی هارو گرفتم نمیخوام معامله کنم ولی یعنی پیشش یه سر سوزن آبرو ندارم که دستم و بگیره؟
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 عزیزم انسان بایددوراندیش باشه این زمونه پدربه پسروپسربه پدرنباید100صداعتمادکنه . آره راست میگی ولی الان دیره واسه گفتنش به پدر و برادرم و بی فایده
nafesehkhnom عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 12370 آره راست میگی ولی الان دیره واسه گفتنش به پدر و برادرم و بی فایده خب عزیزم اگرمدرکی داریداز طریق دستگاه قضایی اقدام کنید.
همسرمهربون عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 481 من خیلی جاها دست خیلی هارو گرفتم نمیخوام معامله کنم ولی یعنی پیشش یه سر سوزن آبرو ندارم که دستم و بگ ... میگیره و به موقش فقط صبر پیشه کن و گلایه نکن عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 امروز مشاورم میگفت نزدیک ترین زمان به سحر تیره ترین جای شبه ... هروقت خیلی سخت شد بدون سحر نزدیکهیعنی میشه سحر؟؟؟؟
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 میگیره و به موقش فقط صبر پیشه کن و گلایه نکن 😞💗💗💗💗
همسرمهربون عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 481 امروز مشاورم میگفت نزدیک ترین زمان به سحر تیره ترین جای شبه ... هروقت خیلی سخت شد بدون سحر نزدیکه ی ... چه مطلب جالبی ایول به مشاوره عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 چه مطلب جالبی ایول به مشاوره آدم جالبیه... خیلی جوونه ولی عجییییب عمیقه
همسرمهربون عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 481 آدم جالبیه... خیلی جوونه ولی عجییییب عمیقه کجاست اسمش چیه هزینه میگیره عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
گلی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 162 گفتم کم آوردم بهم گفت هنوز به تهش نرسیدی ببینی چقدر قوی هستی... آدما به تهش که میرسن تازه میفهمن چه قدرتی دارن
همسرمهربون عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 481 گفتم کم آوردم بهم گفت هنوز به تهش نرسیدی ببینی چقدر قوی هستی... آدما به تهش که میرسن تازه میفهمن چه ... واقعا راست میگه عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد