2777
2789
عنوان

سلام. بچه ها چله افتادن یعنی چی؟

181 بازدید | 4 پست

سلام. بچه ها چله افتادن یعنی چی؟ لطفا کسایی که راجع بهش میدونن یه توضیح کامل برام بدن کاملا برام مسئله باز بشه بفهمم یعنی چی؟ خیلی خیلی ممنون میشم. فقط لطف کنید درباره خرافات بودن این موضوع نصیحت نکنید. چون فقط و فقط میخوام بفهمم این قضیه ش چیه؟ ممنون.از همه تون

من تا این حد شنیدم که میگن یه خانوم که خودش تازه زایمان کرده تا قبل از چهلمش نباید بره دیدنِ کسی که تازه بچه اورده، راست و خرافاتش رو نمیدونم والا

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم دوازده سال بچه دارنشده بود بعد یکی گفت چله افتاده من بچم تازه دنیا اومده بود گفت اب چهل بچه روبریزید روی سرش انقدر مسخره اش کردیم مامانم مجبورمون کرد انقدر با خواهرم مسخره بازی در اوردیم و مسخره کردیم اصلا اعتقاد نداشتیم همون ماه خواهرم حامله شد  الان زائو تو خونه مامانم  واقعا نمیدونم چرا جواب داد 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)