2777
2789
عنوان

موهای کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 10937 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا اون اذیتت کنه زناهمیشه باید کوتاه بیان نه از این به بعد توهم یکم ناراحتش کن دس برمیداره..چن س ...

من ۲۰ اون ۲۳..چارساله ..دوساله عروسی کردیم یه بچه هم دارم دوماهشع

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج
من گریه میکنم برا حرفاش ..تازه میگه چده گریه میکنی بدت اومد؟میگم اره پ چی.میگه های دلم خنک شد

گریه نکن بزن تو دهنش مگه خمیر بازی بی عیب و ایراد باشی یا اون هرجور خواست بشی واقعا نمیدونم چطور به خودشون جرات میدن یه عده مردها حتی برام قابل باورم نیست گاهی!ب فکر موی بدنت نباش ب فکر تغییر فکر معیوب شوهرت باشه ببخشیدا 😐

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

من اوایل بارداری وزن کم کردم پاهام لاغر شدن( پایین تنه پری دارم) 

دیشب میگههه پاهات لاغررررشده( ی کمممم لاغر شده ک اصن ب چشم نمیاد) 

گفتم توروخدا تو دیگ این حرفو نزن خوبه اندام کل خاندانتودارم میبینم پاهاتون مث چوب خشکه

😁😁😁😁

رو ندید توروخدا

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
من ۲۰ اون ۲۳..چارساله ..دوساله عروسی کردیم یه بچه هم دارم دوماهشع

خوشبخت شی گلم..ولی تو دو دفه اینجوری جوابشو بده بخدا خودشو جمع میکنه تو اینجوری کردی پرو شده

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
من اوایل بارداری وزن کم کردم پاهام لاغر شدن( پایین تنه پری دارم)  دیشب میگههه پاهات لاغررررشده ...

ایوووووووول باید محکم جواب داد

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
خوشبخت شی گلم..ولی تو دو دفه اینجوری جوابشو بده بخدا خودشو جمع میکنه تو اینجوری کردی پرو شده

مرسی...اره کم و بیش جوابشا میدم ولی این حرفش غیر منتطره بود فکرشم نمیکردم بگه

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج
[QUOTE=72270185]گریه نکن بزن تو دهنش مگه خمیر بازی بی عیب و ایراد باشی یا اون هرجور خواست بشی واقعا ...

این نگه داشتن نیس این گیر بیخودیشه از بی نقصی اینکارارو میکنه

من که مث اون نیستم بی محبت و معرفت باشم

با بعضی ها باید مثل خودشون بود , شما گریه میکنی فکر میکنه حق با خودشه و بی عیب و نقصه , تا وقتی جوابش ندی همین آشه و همین کاسه , بگرد عیب هاشو پیدا کن و بهش بگو , اصلا نذار گریه ات رو ببینه که خوشحال بشه , از قیافه اش معلومه یکم شیطنت داره 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
ایوووووووول باید محکم جواب داد

شوخی میکردا اما نمیدونم چرا نمیتونم ج بدم

بعضی وقتها ک جواب نمیدم میگه توروخدا حاضر جوابی کن😨😭😭😭😭😭 

دیگ دیشبم از خجالتش دراومدم.

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
مرسی...اره کم و بیش جوابشا میدم ولی این حرفش غیر منتطره بود فکرشم نمیکردم بگه

بهش اجازه نده این حرفارو بزنه من چن ماه پیش چاق شده بودم حتی ی دفه م نگفت چاقی خدایی خودم میدونستم ولی لاغرشدم خودش گفت لاغرشدی خیلی اصلا قبلو یاد نیاورد